سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از سنگ فرش بتنی متخلخل، راهکاری نوین برای مهار و بهره برداری از سیلاب-های شهری

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,662

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME03_196

Index date: 16 March 2014

استفاده از سنگ فرش بتنی متخلخل، راهکاری نوین برای مهار و بهره برداری از سیلاب-های شهری abstract

یکی از روش های تصفیه سیلاب شهری قبل از انتقال و پیوستن به آب های سطحی و زیرزمینی استفاده از بتن متخلخل جاذب می باشد. بتن متخلخل جاذب از نظر قابلیت نفوذپذیری و قدرت جذب حائز اهمیت می باشد و جهت کاهش کدورت و آلودگی های جذب شده به آن به خصوص فلزات سنگین مورد توجه خاص می باشد. این سیستم از نظر اقتصادی نسبت به دیگر روش های تصفیه بسیار مقرون به صرفه می باشد. در این تحقیق پس از ساخت نمونه-های بتن متخلخل حاوی جاذب زئولیت، آن‌ها را در ستونهای آزمایشی مخصوصی قرار داده و بسترهای فیلتر ماسه ای در زیر آن قرار داده شد رواناب جمع آوری شده از سطح شهر از این سیستم عبورداده شد و مقدار COD و TSSنمونه ها قبل و بعد از عبور اندازه گیری شدند، نتایج تست COD بیانگر کاهش 5/68 درصد این پارامتر درنمونه های رواناب عبورداده شده از بتن متخلخل حاوی زئولیت در مقایسه با کاهش 5/45درصد COD در نمونه های رواناب عبور داده شده از بتن متخلخل معمولی(بدون زئولیت) بوده است.همچنین نتایج نشان می دهد که بتن متخلخل حاوی جاذب زئولیت (بتن متخلخل جاذب) در کاهش کدورت موثر بوده است و باعث کاهش 38.54% در کدورت نمونه های آب شده است. همچنین در نمونه های آب عبوری از بتن متخلخل حاوی زئولیت (بتن متخلخل جاذب) و فیلتر 3/99% کدورت کاهش یافته است که این مقدار به منزله راندمان حذف بسیار بالایی می باشد.

استفاده از سنگ فرش بتنی متخلخل، راهکاری نوین برای مهار و بهره برداری از سیلاب-های شهری Keywords:

استفاده از سنگ فرش بتنی متخلخل، راهکاری نوین برای مهار و بهره برداری از سیلاب-های شهری authors

جهانگیر عابدی کوپایی

استاد گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.

غزاله ترکان

دانشجوی کارشناسی مهندسی آب، گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.

محسن جواهری طهرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازههای آبی، گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان

سهیلا سقاییان نژاد

دانش آموخته کارشناسی ارشد سازههای آبی، گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رازی، پریسا، 1380. «مطالعه تجربی بار آلودگی شستشوی اولیه رواناب ...
پروین نیا، محمود، 1387. «تصفیه پذیری واحیای سیلابهای شهری بااستفاده ...
چالکش امیری، محمد، 1387. «اصول تصفیه آب وپسابهای صنعتی»، چاپ ...
عابدی کوپایی، جهانگیر _ موسوی، سید فرهاد، 1388. «جذب سرب ...
مستاجران، اکبر، یحیی آبادی، سیما، امتیازی، گیتی، 1385. کاهش آلودگی ...
عابدی کوپایی، جهانگیر، جواهری طهرانی، محسن، 1392. «معرفی استفاده از ... [مقاله کنفرانسی]
G. Coldewey., _ Storm water runoff concentration matrix for urban ...
Montes, F. and Liv haselbach., "pervious concrete and storm water ...
Tennis, P. D., M. L. Leming and D. J. Akers., ...
Demirbas, A. _ Heavy metal removal adsorption onto agro-based materials", ...
Strain, V. and K. K. Pant., _ Removal of chromium ...
Dierkes, C., P. Gobel, M. Lohmann and W. G. Coldewey., ...
Hatt, B.E., N. Siriwardene, A. Deletic and T.D. Fletcher., _ ...
Kozeliski, F. A, "Permeable bases help solve pavement drainage problems", ...
Meininger, R. C., _ No-fines pervious concretee for paving, concretee ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از سنگ فرش بتنی متخلخل، راهکاری نوین برای مهار و بهره برداری از سیلاب-های شهری" توسط جهانگیر عابدی کوپایی، استاد گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.؛ غزاله ترکان، دانشجوی کارشناسی مهندسی آب، گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان.؛ محسن جواهری طهرانی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازههای آبی، گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ سهیلا سقاییان نژاد، دانش آموخته کارشناسی ارشد سازههای آبی، گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان. نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیلاب شهری،تصفیه،زئولیت، بتن متخلخ هستند. این مقاله در تاریخ 25 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1662 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روش های تصفیه سیلاب شهری قبل از انتقال و پیوستن به آب های سطحی و زیرزمینی استفاده از بتن متخلخل جاذب می باشد. بتن متخلخل جاذب از نظر قابلیت نفوذپذیری و قدرت جذب حائز اهمیت می باشد و جهت کاهش کدورت و آلودگی های جذب شده به آن به خصوص فلزات سنگین مورد توجه خاص می باشد. این ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب شهری و سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از سنگ فرش بتنی متخلخل، راهکاری نوین برای مهار و بهره برداری از سیلاب-های شهری با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.