سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اصول و مبانی دیدگاههای شناخت محیط زیست در مطالعات آمایش سرزمین

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 945

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCGLP01_021

Index date: 13 April 2014

بررسی اصول و مبانی دیدگاههای شناخت محیط زیست در مطالعات آمایش سرزمین abstract

در دنیای امروز اگر به ساخت و بنا و به همان نسبت به محیط ، فضا، ساختار فضایی توزیع فضایی و بسیاری از اصطلاحات مکانی فضایی توجه نماییم در همه آنها بحث استاندارد ها از مهمترین موارد بنا در یک مجموعه محیطی و در قالبی هماهنگ و همساز با محیط شکل می گیرد. حتی مسئله فقر و ثروت ، توزیع نامتناسب عدالت اجتماعی ، نامتناسب بودن امکانات و ساختارهای زیر بنایی آلودگی ، بلایای طبیعی و … در اثر توسعه ناموزون بر محیط زیست طبیعی شکل گرفته است . زیرا بستر و بنای همه فعالیتهای انسانی در اثر رفتار های ناهنجار انسانی ممکن است آنچنان آسیبی بر آن وارد شود ، که دیگر راهی برای اصلاح و بهبود شرایط حاصله وجود نداشته باشد . از این روز بشر امروز به یک تفکر مثبت و نو اندیش رسیده است که اگر خواهان بقای طولانی بر روی زمین است ، می بایست اندیشه سازگاری و همگامی با محیط را در خود تقویت کرده و در جهت آماییدن و توان سنجی استعداد های محیط گام بردارد. بنابراین تفکر امروز به نوعی عدالت محوری در جهت محیط زیست و نحوه استفاده از آن رسیده است . چرا که اگر خواهان مساوات طلبی و عدالت محوری در جامعه باشیم باید به نقش محیط در توسعه فضایی یک ناحیه توجه خاص نموده و با ارائه یک مدل مناسب توان سنجی و استعداد شناسی در جهت رفع بنیانهای نامطلوب و ارتقای روشهای کارآمد گام برداریم .مبنای این روشها و مدلها ابتدا در مبحث شناخت محیط زیست جای می گیرد که نقطه آغازین مطالعات آمایش سرزمین است و اگر برمبناهای منسجم علمی مورد مطالعه قرارگیرد، میتواند زمینه ساز مطالعات کاملتر درحوزه های ارزیابی محیط زیست ودر نهایت برنامه ریزی فضایی گردد . این مقاله بر آن است اصول و مبانی دیدگاههای شناختی را در مطالعات آمایش سرزمین مورد بررسی وتجزیه تحلیل قرار دهد و روشهای مطالعاتی آن را مشخص نماید.

بررسی اصول و مبانی دیدگاههای شناخت محیط زیست در مطالعات آمایش سرزمین Keywords:

بررسی اصول و مبانی دیدگاههای شناخت محیط زیست در مطالعات آمایش سرزمین authors

جواد زحمت کش

سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور – مرکز ملی آمایش سرزمین

فرزام پور اصغر سنگاچین

سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور – مرکز ملی آمایش سرزمین

امیر نکونام

سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور – مرکز ملی آمایش سرزمین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Dos man, R, F. 1684. Environment conservation .5" Ed .J. ...
resourse assessmen. US for. Srve. Roky MTN. For. Range. EX ...
McHale, John. , The Ecological Context, Newyork, Braziller, 1970. ...
The United Nations University, the millennium project, state of the ...
White, Lynn. , The Historic Roots of Our Ecologic Crisis, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اصول و مبانی دیدگاههای شناخت محیط زیست در مطالعات آمایش سرزمین" توسط جواد زحمت کش، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور – مرکز ملی آمایش سرزمین؛ فرزام پور اصغر سنگاچین، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور – مرکز ملی آمایش سرزمین؛ امیر نکونام، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور – مرکز ملی آمایش سرزمین نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی جغرافیا و آمایش سرزمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شناخت محیط زیست، ارزیابی محیط زیست، آمایش سرزمین هستند. این مقاله در تاریخ 24 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 945 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دنیای امروز اگر به ساخت و بنا و به همان نسبت به محیط ، فضا، ساختار فضایی توزیع فضایی و بسیاری از اصطلاحات مکانی فضایی توجه نماییم در همه آنها بحث استاندارد ها از مهمترین موارد بنا در یک مجموعه محیطی و در قالبی هماهنگ و همساز با محیط شکل می گیرد. حتی مسئله فقر و ثروت ، توزیع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اصول و مبانی دیدگاههای شناخت محیط زیست در مطالعات آمایش سرزمین با 21 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.