سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ناپایداری دامنه های طبیعی و کاربرد آن در آمایش سرزمین با استفاده از GIS

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 999

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCGLP01_029

Index date: 13 April 2014

بررسی ناپایداری دامنه های طبیعی و کاربرد آن در آمایش سرزمین با استفاده از GIS abstract

امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش جمعیت نیاز روز افزونی به استفاده از زمین و دیگر منابع موجود احساس می شود. استفاد ه بی رویه و نادرست از منابع موجود باعث شده که هر ساله مساحت زیادی از کشتزارها بر اثر فرسایش نابود شوند. جهت بهبود این وضعیت بحث مدیریت اراضی یا آمایش سرزمین مطرح گردید، بدین معنی که اراضی با توجه به استعدادی که دارند برای کاربری های مختلف انتخاب می شوند. ی کی از فاکتورهای مهم در آمایش سرزمین فرسایش است که در این تحقیق فرسایش توده ای به عنوان یکی از مهم ترین عوامل تخریب مورد بررسی قرار گرفت. با استفاده از نرم افزارهای سامانه اطلاعات جغرافیایی مناطق حساس به حرکات توده ای بررسی شد. در نهایت نقشه پهنه بندی خطر حرکات توده ای جهت کمک به مدیران در بحث آمایش سرزمین با استفاده از مدل ارزش اطلاعات تهیه شد. ارزیابی مدل حاکی از مناسب بودن این مدل برای پهنه بندی حرکات توده ای است.

بررسی ناپایداری دامنه های طبیعی و کاربرد آن در آمایش سرزمین با استفاده از GIS Keywords:

بررسی ناپایداری دامنه های طبیعی و کاربرد آن در آمایش سرزمین با استفاده از GIS authors

مجید محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، نور

حمیدرضا مرادی

استادیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تربیت مدرس، گروه مهندسی آبخیزداری، مازندران، نور

حمیدرضا پورقاسمی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، نور

مرتضی داودی

دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زبست، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جلالی، ن.، 1381. ارزیابی تعدادی از روش‌های پهنه بندی خطر ...
شادفر، ص.، یمانی، م. و نمکی، .، 1384. پهنه بندی ...
.شیروانی، ک، غیومیان، ج. و مختاری، ا، . 1384. بررسی ...
.مخدوم، مجید (1382) شالوده آمایش سرزمین، انتشارات دانشگاه تهران، 289 ...
Anbalagan, R. 1992. Landslide hazard development and zonation mapping in ...
Kassas, M. 1983. The global Bioshere: Conservation for survival Mazingira. ...
Lan, H.X, C.H. Zhou, L.J. Wang, H.Y. Zhang, and R.H. ...
Land. 1987. Find Repot: On World Commission On Enviroment and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ناپایداری دامنه های طبیعی و کاربرد آن در آمایش سرزمین با استفاده از GIS" توسط مجید محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، نور؛ حمیدرضا مرادی، استادیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تربیت مدرس، گروه مهندسی آبخیزداری، مازندران، نور؛ حمیدرضا پورقاسمی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، نور؛ مرتضی داودی، دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زبست، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی دانشگاه تربیت مدرس، نور نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی جغرافیا و آمایش سرزمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ناپایداری دامنه, آمایش سرزمین, سامانه اطلاعات جغرافیایی,پهنه بندی خطر حرکات توده ای، مدل ارزش اطلاعات، هراز هستند. این مقاله در تاریخ 24 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 999 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و افزایش جمعیت نیاز روز افزونی به استفاده از زمین و دیگر منابع موجود احساس می شود. استفاد ه بی رویه و نادرست از منابع موجود باعث شده که هر ساله مساحت زیادی از کشتزارها بر اثر فرسایش نابود شوند. جهت بهبود این وضعیت بحث مدیریت اراضی یا آمایش سرزمین مطرح گردید، بدین معنی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ناپایداری دامنه های طبیعی و کاربرد آن در آمایش سرزمین با استفاده از GIS با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.