سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ذخیره سازی گاز کربن دی اکسید در مخازن نفت و گاز و انجام عملیات EOR از طریق آن

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,711

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FGTDC01_028

Index date: 16 April 2014

ذخیره سازی گاز کربن دی اکسید در مخازن نفت و گاز و انجام عملیات EOR از طریق آن abstract

از ذخیره سازی زیرزمینی می توان به عنوان تکنولوژی با پتانسیل بالا برای ذخیره سازی طولانی مدت دی -اکسیدکربن انتشار یافته از منابع ساکنی مانند نیروگاههای برق سوخت فسیلی نام برد . مخازن نفتی یکی از گزینه هایی است که می تواند برای ذخیره سازی دی اکسید کربن انتخاب شود. دی اکسید کربن تزریق شده به درون مخازن نفتی را می توان به طور موثر به وسیله ی به دام اندازی ساختاری، به دام اندازی رسوبی ، به دام اندازی محلول و تبدیل کردن به سنگ معدنی در درون مخازن انبار کرد. ذخیره سازی دی اکسیدکربن نه تنها گازهای گلخانه ای پراکنده شده در جو را کاهش می دهد، بلکه مزایای اقتصادی فراوانی را نیز در پی خواهد داشت . امروزه، راهکار مرسوم در فرآیندهای بازیاب نفت بوسیله ی تزریق دی اکسیدکربن، کاهش میزان دی اکسیدکربن تزریقی نسبت به مقدار نفت تولیدی می باشد. اما از نقطه نظر ذخیره سازی، هدف افزایش مقدار دی اکسیدکربن ذخیره شده می باشد. . صنعت نفت سهم مهم و قابل توجهی در توسعه و به اجرا درآمدن پروژه‌های جمع‌آوری و ذخیره‌سازی دی‌اکسیدکربن (CCS) در آینده و با هدف تثبیت میزان انتشار دی‌اکسیدکربن در اتمسفر دارد. . در این مقاله به بررسی ذخیره سازی گاز دی اکسیدکربن در مخازن نفت و گاز به دلیل وجود مزایایی از قبیل افزایش تولید مواد هیدروکربوری و وجود تاسیسات اولیه ذخیره سازی، پرداخته شده است.

ذخیره سازی گاز کربن دی اکسید در مخازن نفت و گاز و انجام عملیات EOR از طریق آن Keywords:

ذخیره سازی گاز کربن دی اکسید در مخازن نفت و گاز و انجام عملیات EOR از طریق آن authors

فرشاد بتویی

دانشجوی مهندسی نفت با گرایش مهندسی مخازن هیدروکربنی نفت و گاز ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد

وحید سرقینی زاده

دانشجوی مهندسی نفت با گرایش مهندسی بهره برداری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد

سیاوش فرهادی

دانشجوی مهندسی نفت با گرایش مهندسی مخازن هیدروکربنی نفت و گاز ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Faroug, A. S. M., "Non-thermal Heavy Oil Recovery Methods", SPE ...
Masaki, I., _ CO5 Recovery from Flue Gas Using Hindered ...
Ghomian, Y., "Reservoir Simulation Studies for Coupled CO, Sequestration and ...
Shokoya, O. S., (Raj) Mehta, S. A., Moore, R. G., ...
Salem Saleh Al-Marri, "PVT, Phase behavior and viscosity ...
S toeppelwerth, G. P., "Exhaust gas provides alternative gas source ...
Tzimas, E., Mercier, A., Cormos, C. C., Stathis, D. P. ...
Malik, Q. M., and Islam, M. _ _ 2 _ ...
Greenhouse Gas Storage With Horizontal Wells", paper SPE presented at ...
Dong, M., Huang, S. Dyer, S. B., Mourits , F. ...
Yang, F., Zhao, G., Adidharma, H., Towler, B.. Rodosz, M., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ذخیره سازی گاز کربن دی اکسید در مخازن نفت و گاز و انجام عملیات EOR از طریق آن" توسط فرشاد بتویی، دانشجوی مهندسی نفت با گرایش مهندسی مخازن هیدروکربنی نفت و گاز ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد؛ وحید سرقینی زاده، دانشجوی مهندسی نفت با گرایش مهندسی بهره برداری ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد؛ سیاوش فرهادی، دانشجوی مهندسی نفت با گرایش مهندسی مخازن هیدروکربنی نفت و گاز ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزآباد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای گاز، تکنولوژی و توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دی اکسیدکربن ، ذخیره سازی ، گرم شدن زمین ، گازهای گلخانه ای ، مخازن نفت و گاز، EOR هستند. این مقاله در تاریخ 27 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1711 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از ذخیره سازی زیرزمینی می توان به عنوان تکنولوژی با پتانسیل بالا برای ذخیره سازی طولانی مدت دی -اکسیدکربن انتشار یافته از منابع ساکنی مانند نیروگاههای برق سوخت فسیلی نام برد . مخازن نفتی یکی از گزینه هایی است که می تواند برای ذخیره سازی دی اکسید کربن انتخاب شود. دی اکسید کربن تزریق شده به درون مخازن نفتی را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ذخیره سازی گاز کربن دی اکسید در مخازن نفت و گاز و انجام عملیات EOR از طریق آن با 21 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.