سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رتبه بندی اعتباری مشتریان حقیقی بانک ملت با استفاده از روش های داده کاوی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,450

This Paper With 30 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MBMCONF01_135

Index date: 23 February 2014

رتبه بندی اعتباری مشتریان حقیقی بانک ملت با استفاده از روش های داده کاوی abstract

هدف از ارائه این مقاله اندازه گیری ریسک اعتباری مشتریان حقیقی بانک ملت با استفاده از روش های داده کاوی مانند مدل شبکه های عصبی و مدل ساختار درختی در مقابل روش های پارامتریک آماری مانند رگرسیون لجستیک وارائه راهکارهای صحیح جهت مقابله با افزایش مطالبات معوق می باشد. بدین منظور از 425 پرونده اعتباری مشتریان حقیقی که طی سال های 6711 6731 تسهیلات دریافت نموده اند؛ با نمونه گیری طبقهبندی تصادفی ساده و روش -انتساب متناسب برای جمعآوری نمونه آماری استفاده شد. در این مطالعه پس از بررسی پرونده های اعتباری هر یک ازنمونه ها، در ابتدا 3 متغیر توضیحی شامل متغیرهای کمی و کیفی شناسایی شده و مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این مطالعه نشان می دهد که در بین متغیرهای مرتبط با ویژگی های شخصیتی متقاضی، متغیرهایی نظیر جنسیت و شغل ودر بین متغیرهای مرتبط با ویژگی های تسهیلات اعطایی، متغیرهایی نظیر نرخ سود، نرخ جریمه، تعداد تسهیلات دریافتی، مدت تسهیلات و مبلغ تسهیلات بیشترین اهمیت را در جداسازی مشتریان خوب و بد از هم داشته و اثرمعناداری آن بر متغیر وابسته )احتمال عدم بازپرداخت( به وسیله آزمون های آماری تائید شده است. ملاک مقایسه سه مدل، دقت طبقه بندی مشتریان خوش حساب و بدحساب می باشد. بنابراین دقت هر روش پس از محاسبه در نرم افزار Spss برای مدل رگرسیون لجستیک برابر 1166 %، مدل ساختار درختی برابر 1365 % و برای مدل شبکه عصبی مصنوعی برابر 3.66 % به دست آمد. بنابراین برازش مدل شبکه عصبی مصنوعی در این زمینه کارآمدتر می باشد.

رتبه بندی اعتباری مشتریان حقیقی بانک ملت با استفاده از روش های داده کاوی Keywords:

رتبه بندی اعتباری مشتریان حقیقی بانک ملت با استفاده از روش های داده کاوی authors

ابراهیم فربدبایزیدی

کارشناس ارشد آمار ریاضی،

محمود محمدی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، دانشکده مدیریت،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسدی پور، ن.(1383)، "سیستم مدیریت ریسک در بانک‌ها"، مجله بانک ...
تهرانی رضا، ف. (1384)، "طراحی و تبیین مدل ریسک اعتباری ...
خلیلی عراقی، م. (1384)، "مدیریت ریسک اعتباری با به کار ...
سلطانی، م. (1379)، "بررسی عوامل موثر بر افزایش مطالبات معوق"، ...
شربت اوغلی، ا، عرفانیان، ا. (1385)، "مطالعه تطبیقی و اجرای ...
عرب مازار، ع، روئین تن، پ. (1385)، "عوامل موثر بر ...
عریانی، ب.(1385)، _ بندی ریسک اعتباری مشتریان حقوقی بانک‌ها به ...
بایزیدی، ا. و همکاران (1389)، "تجزیه و تحلیل داده‌های پرسشنامه‌ایی ...
لاری، ب.(1388)، "رگرسیون کاربردی" انتشارات دانشگاه شیراز صفحه 168-205 ...
Heunie Van greening(. 1999)."soja bragovic b ratano vie, Analys ing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رتبه بندی اعتباری مشتریان حقیقی بانک ملت با استفاده از روش های داده کاوی" توسط ابراهیم فربدبایزیدی، کارشناس ارشد آمار ریاضی،؛ محمود محمدی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز، دانشکده مدیریت، نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس ملی توسعه مدیریت پولی و بانکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رتبه بندی اعتباری، داده کاوی، شبکه عصبی، ساختار درختی، رگرسیون لجستیک، ریسک هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6450 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از ارائه این مقاله اندازه گیری ریسک اعتباری مشتریان حقیقی بانک ملت با استفاده از روش های داده کاوی مانند مدل شبکه های عصبی و مدل ساختار درختی در مقابل روش های پارامتریک آماری مانند رگرسیون لجستیک وارائه راهکارهای صحیح جهت مقابله با افزایش مطالبات معوق می باشد. بدین منظور از 425 پرونده اعتباری مشتریان حقیقی که طی سال ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بانک ملت و داده کاوی و شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله رتبه بندی اعتباری مشتریان حقیقی بانک ملت با استفاده از روش های داده کاوی با 30 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.