زمین گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری
Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 898
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TGES01_436
تاریخ نمایه سازی: 24 اردیبهشت 1393
Abstract:
گردشگری بر اساس تعریف سازمان جهانی گردشگری، به کلیه فعالیت های افرادی اطلاق می شود که به مکان هایی خارج از محیط عادی خود، به منظور گذراندن ایام فراغت، انجام کار و سایر هدف ها، برای مدت کمتر از یک سال می روند. بسیاری از کشورها، صنعت گردشگری را به عنوان یکی از منابع درآمدزایی خود می دانند و همواره می کوشند آن را توسعه دهند، اما توسعه این صنعت، بدون توسعه امکانات زیربنایی و ایجاد زیرساخت های مناسب، امکان پذیر نیست. گردشگری از مهمترین فعالیت های انسان معاصر است که همراه با به وجود آوردن تغییراتی شگرف در سیمای سرزمین، اوضاع سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و روش زندگی انسان ها را دگرگون می سازد. همچنین این مقوله یکی از عوامل بسیار مهم در راستای تبادل فرهنگی و آشنایی با ملل دیگر از ابعاد متعدد طبیعی، فرهنگی و ... می باشد. استان چهارمحال بختیاری به دلیل برخورداری از مواهب خدادادی همچون طبیعت زیبا، هوای مطلوب، به ویژه در فصول بهار و تابستان، زیست گاههای حیات وحش، فضاهای روستایی و عشایری، آثار تاریخی و باستانی، صنایع دستی بسیار زیبا، جاذبه های علمی فراوان، امکانات ورزشی گوناگون و ... پذیرای گردشگران زیادی از سراسر ایران است. از جمله مهمترین مناطق گردشگری استان به تالاب بین المللی چغاخور، چشمه دیمه، چشمه کوهرنگ، چشمه برم لردگان، آبشار آتشگاه، آبشار دره عشق، آبشار تونل کوهرنگ، غار سراب و پیرغار اشاره کرد که بسیار جذاب و دیدنی است. در زیر به معرفی این جاذبه های طبیعی دیدنی پرداخته می شود.
Keywords:
چهارمحال و بختیاری , گردشگری , تالاب بین المللی چغاخور , چشمه دیمه , چشمه کوهرنگ , چشمه برم لردگان , آبشار آتشگاه , آبشار دره عشق
Authors
المیرا کفاش ساعی
دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری دانشگاه شهرکرد دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین
نگین قادری
دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سولماز عابدینی
دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری دانشگاه شهرکرد دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :