سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی راهبردهای توسعه تولید از دید رگولاتور با در نظر گرفتن دینامیک سرمایه‌گذاری بازیگران بازار

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 772
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC28_314

Index date: 15 May 2014

ارزیابی راهبردهای توسعه تولید از دید رگولاتور با در نظر گرفتن دینامیک سرمایه‌گذاری بازیگران بازار abstract

تضمین سطح حداقلی از کفایت تولید در سیستم‌های تجدید ساختاریافته از مهم‌ترین مسائل پیش روی هیئت‌های تنظیم در بازار است. از آنجایی که در محیط‌های رقابتی اطلاعات کافی برای پیش‌بینی وضعیت بازار در دسترس سرمایه‌گذاران نیست لذا تولیدکنندگان با ریسک بالایی در سرمایه‌گذاری در بخش تولید مواجه‌اند. از این رو نهادهای تنظیم در بازار عموما راهبردهایی را جهت پایین آوردن عدم قطعیت سرمایه‌گذاری اعمال می‌کنند. در این مقاله با به کارگیری سیستم‌های چند عاملی، مسئله برنامه‌ریزی توسعه تولید از منظر رگولاتور مدل شده است. به منظور مدلسازی دینامیک رفتار بازیگران وتاثیر برهمکنش تصمیم‌های سرمایه‌گذاران بر یکدیگر از الگوریتم‌های یادگیری ماشین‌ها- یادگیری تقویتی- جهت هوشمندسازی عامل‌ها استفاده شده است. در پایان کارامدی مدل پیشنهادی در ارزیابی سهراهبرد ظرفیت مورد مطالعه قرار گرفته است

ارزیابی راهبردهای توسعه تولید از دید رگولاتور با در نظر گرفتن دینامیک سرمایه‌گذاری بازیگران بازار Keywords:

ارزیابی راهبردهای توسعه تولید از دید رگولاتور با در نظر گرفتن دینامیک سرمایه‌گذاری بازیگران بازار authors

حمیدرضا موید کاظمی

دانشگاه تربیت مدرس تهران، ایران

محمدکاظم شیخ الاسلامی

دانشگاه تربیت مدرس تهران، ایران

مقاله فارسی "ارزیابی راهبردهای توسعه تولید از دید رگولاتور با در نظر گرفتن دینامیک سرمایه‌گذاری بازیگران بازار" توسط حمیدرضا موید کاظمی، دانشگاه تربیت مدرس تهران، ایران؛ محمدکاظم شیخ الاسلامی، دانشگاه تربیت مدرس تهران، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم‌های چندعاملی، یادگیری تقویتی، توسعه تولید، کفایت تولید هستند. این مقاله در تاریخ 25 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 772 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تضمین سطح حداقلی از کفایت تولید در سیستم‌های تجدید ساختاریافته از مهم‌ترین مسائل پیش روی هیئت‌های تنظیم در بازار است. از آنجایی که در محیط‌های رقابتی اطلاعات کافی برای پیش‌بینی وضعیت بازار در دسترس سرمایه‌گذاران نیست لذا تولیدکنندگان با ریسک بالایی در سرمایه‌گذاری در بخش تولید مواجه‌اند. از این رو نهادهای تنظیم در بازار عموما راهبردهایی را جهت پایین آوردن ... .