سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نقاط ضعف و بهبود روشهای محافظت از آرماتور در برابر خوردگی سازه های دریایی در سواحل جنوبی کشور

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 883

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MTMAYBOD01_105

Index date: 1 June 2014

بررسی نقاط ضعف و بهبود روشهای محافظت از آرماتور در برابر خوردگی سازه های دریایی در سواحل جنوبی کشور abstract

در عصر حاضر به جهت افزایش و اهمیت فعالیتهای نفتی در بستر دریاها و ترانزیت دریایی، فعالیت هایی از قبیل ساخت و ساز اسکله ها، سکوهای نفتی، پتروشیمی ، پالایشگاه ها و...در حاشیه سواحل خلیج فارس رشد چشمگیری و موجب توجه وی‍‍‍ژه به دوام و پایایی سازه های بتنی در این مناطق گردیده است. از آنجایی که در محیط خلیج فارس مصالح فلزی و فولاد در معرض خورگی شدید قرار دارد، و باعث تخریب بتن های مسلح می گردد. از ابتدای قرن بیستم، ساخت و ساز در حاشیه خلیج فار س و دریای عمان به طور جدی آغاز گردید و در دهه اخیر سرعت احداث پروژه ها و حجم آنها افزایش چشمگیری یافت که در این بین آثار خرابی سازه های بتن مسلح به وضوع مشاهده می گردد تحقیقات وسیعی از اواسط دهه 80 میلادی در مورد خوردگی میلگردهای بتن در دنیا و در منطقه خلیج فارس آغاز گردید و در ایران نیز در بیست سال گذشته جدیتی در این این زمینه مشاهده می گردد. در مبحث 9 مقررات ملی ساختمان و نشریه 101 ، ضوابطی برای افزایش دوام بتن در این شرایط ارائه گردیده است. در ابتدای دهه اول قرن بیست و یکم، آئین نامه پایایی نهایی بتن ایران در شرایط محیطی خلیج فارس تهیه و ارائه گردید که از توصیه های CIRA اقتباس شده است. لیکن علیرغم تلاشهای انجام شده، متاسفانه هنوز این پدیده مخرب به قوت خود باقیست و باعث مستهلک شدن منابع مالی کشور می گردد. در این مقاله ضمن بررسی مشکلات و عوامل موثر بر خوردگی میلگرد، به ارائه راه حلهای مناسب و اجرایی در مناطق خلیج فارس و نحوه به کار گیری آنها به صورت ترکیبی و نیز بررسی و ارائه کارهای مناسب به صورت میدانی در فازهای 15 و 16 پارس جنوبی و ارائه نتایج پرداخته می شود.

بررسی نقاط ضعف و بهبود روشهای محافظت از آرماتور در برابر خوردگی سازه های دریایی در سواحل جنوبی کشور Keywords:

سازه های دریایی , روشهای محافظت از آرماتور , عمل آوری بتن , خوردگی

بررسی نقاط ضعف و بهبود روشهای محافظت از آرماتور در برابر خوردگی سازه های دریایی در سواحل جنوبی کشور authors

سیدکوشا توکلی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مدیریت ساخت دانشگاه امام حسین (ع)

سیدسعید قاضی میرسعید

عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه امام حسین (ع)

پرویز رفعتی

عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه امام حسین (ع)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[ء] اژدری مسعود، افسر دلیر علی & قربانی مهدی (1383) ...
ورانی فراهانی ابوالفضل 1387). کامپوزیت ها و حل مشکل خوردگی ...
محرمی حمید، شهرابی فراهانی محمدتقی _ شورابی حمید (1386). بهینه ...
شکرچی زاده محمد، نیکلاس علی لیبر، دهقان مروستی سولماز (1391). ...
صادقی حمید، رفعتی ویز، (1389). مصالح ساخت و آزمایشگاه، انتشارات ...
خالو علیرضا، ایراجیان محمود، (1388). طراحی و کنترل مخلوط های ...
افشار عبد لله، (1384)خوردگی فولاد در بتن، موسسه تحقیقاتی و ...
مصطفی وکیلی، شهروز وکیلی، (1391)، انتشارات فدک ایساتیس، چاپ اول ...
Liang, Y. N. Ji, T., Zhuang, Y. Z., & Lin, ...
Fatima, T., Arab, N., Zemskov, E. P., & Muntean, A. ...
Abosrra, L., Ashour, A. F., & Youseffi, M. (2011). Corrosion ...
Nehdi, M., Alam, M. S., & Youssef, M. A. (2010). ...
Bavarian, B., Reiner, L. (2004). The Efficacy of using Migrating ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نقاط ضعف و بهبود روشهای محافظت از آرماتور در برابر خوردگی سازه های دریایی در سواحل جنوبی کشور" توسط سیدکوشا توکلی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مدیریت ساخت دانشگاه امام حسین (ع)؛ سیدسعید قاضی میرسعید، عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه امام حسین (ع)؛ پرویز رفعتی، عضو هیئت علمی گروه عمران دانشگاه امام حسین (ع) نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مصالح ساختمانی و فن آوریهای نوین در صنعت ساختمان پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های دریایی، روشهای محافظت از آرماتور،عمل آوری بتن، خوردگی هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 883 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در عصر حاضر به جهت افزایش و اهمیت فعالیتهای نفتی در بستر دریاها و ترانزیت دریایی، فعالیت هایی از قبیل ساخت و ساز اسکله ها، سکوهای نفتی، پتروشیمی ، پالایشگاه ها و...در حاشیه سواحل خلیج فارس رشد چشمگیری و موجب توجه وی‍‍‍ژه به دوام و پایایی سازه های بتنی در این مناطق گردیده است. از آنجایی که در محیط خلیج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نقاط ضعف و بهبود روشهای محافظت از آرماتور در برابر خوردگی سازه های دریایی در سواحل جنوبی کشور با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.