سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان گیاه ذرت (.Zea mays L) پس از آبیاری با آب مغناطیده

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 926

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICBEMM02_021

Index date: 1 June 2014

بهبود فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان گیاه ذرت (.Zea mays L) پس از آبیاری با آب مغناطیده abstract

گرچه مکانیسم‌(های) اصلی تأثیر میدان‌های مغناطیسی بر گیاهان هنوز کاملاً مشخص نیست اما شواهد موجود حاکی از دخالت این میدان‌ها در میزان گونه‌های فعال اکسیژن و نیز فعالیت سیستم آنتی‌اکسیدان در سلول‌های گیاهی است. از آنجا که آب یک مولکول دیامغناطیسی با حضور چشمگیر در گیاهان است (75% وزن سلول) به نظر می‌رسد بتواند واسطه تأثیر میدان‌های الکتریکی، مغناطیسی، و الکترومغناطیس بر آنها باشد. در تحقیق حاضر، تأثیرات آبیاری با آب مغناطیده بر روی میزان فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان گیاه ذرت (.Zea mays L) بررسی شده است. به این منظور دانه رست‌های ذرت در مرحله دو برگی با آبی که پس از گذر از یک همزن یون مغناطیسی با شدت 110 میلی تسلا مغناطیده شده بود تیمار گردید. نتایج، افزایش معنی‌دار آنزیم‌های کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز را در گیاهان تیمار شده با آب مغناطیده، نسبت به گروه شاهد، نشان داد. افزایش فعالیت این دو آنزیم همراه با عدم تغییر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز که خود سبب تولید هیدروژن پراکسید می‌گردد سبب ممانعت از آسیب رسیدن به غشا و کاهش پراکسیداسیون لیپیدهای آن شد. عدم افزایش آنزیم پراکسیداز نیز با حفظ انعطاف‌پذیری دیواره‌ها سبب حفظ توان رشد در سلول‌های گیاهان تیمار شده با آب مغناطیده گردید.

بهبود فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان گیاه ذرت (.Zea mays L) پس از آبیاری با آب مغناطیده Keywords:

بهبود فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان گیاه ذرت (.Zea mays L) پس از آبیاری با آب مغناطیده authors

مریم سلیمانی

دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم زیستی، بخش علوم گیاهی

فائزه قناتی

دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم زیستی، بخش علوم گیاهی

سمیه محمد علیخانی

دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم زیستی، بخش علوم گیاهی

حسن زارع مایوان

دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم زیستی، بخش علوم گیاهی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
to static magnetic field. J. Plant Physiol. 167:149-156, 2010. ...
[]L. Taiz, & E. Zeiger, Plant physiolog, 3 edn, Sinauer ...
[]N. Su, C.-F. Wu, Cement e Concrete Composites 25, 2003. ...
[]A. Fathi, T. Mohamed, G. Claude, G. Maurin, B.A. M ...
Physiol. (59), 309-314, and 1977. ...
[].Cakmak, and W. J. Horst Effect of aluminum on lipid ...
Physiologia Plantarum. 109: 435-442, 2000. ...
[]S.A. Ghauri, M.S. Ansari, J. App. Phys. 100 , 2006. ...
Journal of Plant Physiology) 1066- 1073, 2012. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان گیاه ذرت (.Zea mays L) پس از آبیاری با آب مغناطیده" توسط مریم سلیمانی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم زیستی، بخش علوم گیاهی؛ فائزه قناتی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم زیستی، بخش علوم گیاهی؛ سمیه محمد علیخانی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم زیستی، بخش علوم گیاهی؛ حسن زارع مایوان، دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده علوم زیستی، بخش علوم گیاهی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بیوالکترومغناطیس ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب مغناطیده، آنزیم‌های آنتی اکسیدانت، گیاه ذرت هستند. این مقاله در تاریخ 11 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 926 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گرچه مکانیسم‌(های) اصلی تأثیر میدان‌های مغناطیسی بر گیاهان هنوز کاملاً مشخص نیست اما شواهد موجود حاکی از دخالت این میدان‌ها در میزان گونه‌های فعال اکسیژن و نیز فعالیت سیستم آنتی‌اکسیدان در سلول‌های گیاهی است. از آنجا که آب یک مولکول دیامغناطیسی با حضور چشمگیر در گیاهان است (75% وزن سلول) به نظر می‌رسد بتواند واسطه تأثیر میدان‌های الکتریکی، مغناطیسی، و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی ذرت طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان گیاه ذرت (.Zea mays L) پس از آبیاری با آب مغناطیده با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.