سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل خود رگرسیون برداری تابلویی (P-VAR) بررسی رابطه میان رشد اقتصادی و آلودگی هوا در ایران (مطالعه موردی آلاینده مونوکسید کربن)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 862

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PCEPSD01_246

Index date: 8 June 2014

تحلیل خود رگرسیون برداری تابلویی (P-VAR) بررسی رابطه میان رشد اقتصادی و آلودگی هوا در ایران (مطالعه موردی آلاینده مونوکسید کربن) abstract

رابطه متقابل بین رشد اقتصادی و کیفیت محیط زیست موضوع بسیار مهمی است که همواره کانون توجه پژوهشگران قرار گرفته است. از جمله مصادیق آلودگی، آلودگی هوا است که با توجه به ماهیت آن شیوع بیشتری داشته و در اکثر مناطق جهان کم و بیش محسوس می باشد. در این مقاله به بررسی رابطه بین رشد اقتصادی و آلودگی هوا طبق فرضیه محیط زیسی کوزنتس در سطح استانهای ایران در دوره زمانی (1390-1381) با استفاده از روش نوین P-VAR پرداخته شده است. همچنین در رابطه مذکور متغیرهای کنترلی همچون نرخ مشارکت نیروی کار، تعداد وسایل نقلیه موتوری، مصرف سوختهای فسیلی نیز لحاظ شده است. نتایج بدست آمده از تحقیق رابطه مثبت و معناداری بین آلودگی هوا و دیگر متغیرهای مدل را نشان می دهد. یعنی افزایش تولید ناخالص داخلی در ایران در سالهای مورد مطالعه سبب افزایش انتشار مونوکسیدکربن شده است که این نتیجه با انتظارات قبلی مطابقت دارد.

تحلیل خود رگرسیون برداری تابلویی (P-VAR) بررسی رابطه میان رشد اقتصادی و آلودگی هوا در ایران (مطالعه موردی آلاینده مونوکسید کربن) Keywords:

رشد اقتصادی , آلودگی هوا , کیفیت محیط زیست , منحنی کوزنتس , خودرگرسیون برداری تابلویی (P-VAR)

تحلیل خود رگرسیون برداری تابلویی (P-VAR) بررسی رابطه میان رشد اقتصادی و آلودگی هوا در ایران (مطالعه موردی آلاینده مونوکسید کربن) authors

الهام کریمی اورگانی

دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصادی و برنامه ریزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان

حسن فرازمند

دانشیار، دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز

مهدی بصیرت

استادیار، دانشکده اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهرامی، جاوید، خیابانی، ناصر، قاضی، مرتضی، 1390، «بررسی رابطه علیت ... [مقاله ژورنالی]
پژویان، جمشید، مراد حاصل، نیلوفر، 1386، «بررسی اثر رشد اقتصادی ...
حسینی نسب، سید ابراهیم، پایکاری، سمیه، 1391، «بررسی تاثیر رشد ...
صادقی، حسین، سعادت، رحمان، 1389، رشد جمعیت، «رشد اقتصادی و ...
فطرس، محمدحسن، نسرین دوست، میثم، 1388، «بررسی رابطه ی آلودگی ...
نصراللهی، زهرا، غفاری گولک، مرضیه، 1389، «آلودگی هوا و عوامل ...
نصراللهی، زهرا، غفاری گولک، مرضیه، 1389، «بررسی رابطه آلودگی هوا ...
Alege, p.o., Ogundipe. _ (20 1 3) _ Environmentl quality ...
Cialani .C., (2007) _ Economic growth and environmentl quality: An ...
Dincer, I(1999) _ _ Environmenta Impacts of Energy" , Energy ...
Love. I, Zicchino. L..2006) Financial development and dynamic investment behavior ...
Orubu .O., (2009) _ Economic Growth and Environmental Quality: Searching ...
Suan, M.O., Siok, K.S., (2013). Interactions between Economic Growth and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل خود رگرسیون برداری تابلویی (P-VAR) بررسی رابطه میان رشد اقتصادی و آلودگی هوا در ایران (مطالعه موردی آلاینده مونوکسید کربن)" توسط الهام کریمی اورگانی، دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصادی و برنامه ریزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان؛ حسن فرازمند، دانشیار، دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز؛ مهدی بصیرت، استادیار، دانشکده اقتصاد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی برنامه ریزی، حفاظت، حمایت از محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رشد اقتصادی، آلودگی هوا، کیفیت محیط زیست، منحنی کوزنتس، خودرگرسیون برداری تابلویی (P-VAR) هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 862 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رابطه متقابل بین رشد اقتصادی و کیفیت محیط زیست موضوع بسیار مهمی است که همواره کانون توجه پژوهشگران قرار گرفته است. از جمله مصادیق آلودگی، آلودگی هوا است که با توجه به ماهیت آن شیوع بیشتری داشته و در اکثر مناطق جهان کم و بیش محسوس می باشد. در این مقاله به بررسی رابطه بین رشد اقتصادی و آلودگی هوا ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی آلودگی هوا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل خود رگرسیون برداری تابلویی (P-VAR) بررسی رابطه میان رشد اقتصادی و آلودگی هوا در ایران (مطالعه موردی آلاینده مونوکسید کربن) با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.