سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سیستم نوین طبقه بندی سنگ برای پایداری شیب های سنگی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,447

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACA01_085

Index date: 14 June 2014

سیستم نوین طبقه بندی سنگ برای پایداری شیب های سنگی abstract

بحث پایداری شیب های سنگی کاربرد فراوانی در پروژه های ژئوتکنیکی از جمله سدسازی، تونل سازی و راهسازی دارد. ناپایداری در شیب های سنگی می تواند موجب خسارت های مالی و جانی جبران ناپذیری شود و به همین دلیل همواره محققین و مهندسین ژئوتکنیک به دنبال روشی مناسب جهت طبقه بندی و آنالیز پایداری شیب های سنگی بوده اند. از جمله روش های طبقه بندی می توان به SMR,RMS,SRMR,RMR و CSMR اشاره کرد. هر کدام از سیستم های مذکور نقایصی از جمله در نظر نگرفتن پارامترهای موثر در پایداری شامل وضعیت پوشش گیاهی روی شیب میزان هوازدگی سنگ GSI و میزان بارش سالانه و بحرانی دارند در ابتدای این مقاله به صورت مختصر به معرفی تعدادی از طبقه بندی های رایج سنگ پرداخته شده است در حین معرفی روش جدید، مقایسه ای با روش های رایج صورت می گیرد و معایب و مزایای آن بیان می شود سپس برای هر کدام از انواع زمین لغزش شامل لغزش صفحه ای، لغزش گوه ای، واژگونی بلوک های سنگی منفرد، واژگونی خمشی، واژگونی بلوکی واژگونی بلوک سنگی ناشی از هوازدگی و هوازدگی شدید در توده سنگ گسیختگی کنترل شده غیرساختاری شاخص خطرHI به صورت جداگانه محاسبه می شود. شاخص خطر، اساس سنجش پایداری شیب سنگی می باشد.

سیستم نوین طبقه بندی سنگ برای پایداری شیب های سنگی Keywords:

سیستم نوین طبقه بندی سنگ برای پایداری شیب های سنگی authors

منصور صابری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران مکانیک خاک و پی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان

مسعود رضازاده عنبرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران مکانیک خاک و پی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
هاشمی طباطبائی، سعید (1376)، «بررسی کاربرد سیستم SMR در ارزیابی ...
Barton, N.R., Lien, R. and Lunde, J. (1974), Engineering classification ...
Brown, E.T. (1981), Rock chara cterization, testing and monitoring, ISRM ...
_ (1989), _ to _ _ edn., Wiley, New York, ...
_ Goodman, R.E. and Bray, J.W. (1977), Toppling of rock ...
Hack, H.R.G.K. (1996), Slope stability probability classification (SSPC), ITC Publication, ...
M aurenbrecher, P.M. and Hack, H.R.G.K. (2007), Toppling mechanism: resolving ...
Pantelidis, L. (2009), Rock slope stability assessment through rock mass ...
Varnes, D.. (1978), Slope movement types and processes, TRB, 176:11-33. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سیستم نوین طبقه بندی سنگ برای پایداری شیب های سنگی" توسط منصور صابری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران مکانیک خاک و پی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان؛ مسعود رضازاده عنبرانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران مکانیک خاک و پی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد اصفهان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی عمران کاربردی و دستاوردهای نوین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طبقه بندی توده سنگ ، شیب سنگی ، زمین لغزش ، شاخص خطر ، گسیختگی هستند. این مقاله در تاریخ 24 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2447 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بحث پایداری شیب های سنگی کاربرد فراوانی در پروژه های ژئوتکنیکی از جمله سدسازی، تونل سازی و راهسازی دارد. ناپایداری در شیب های سنگی می تواند موجب خسارت های مالی و جانی جبران ناپذیری شود و به همین دلیل همواره محققین و مهندسین ژئوتکنیک به دنبال روشی مناسب جهت طبقه بندی و آنالیز پایداری شیب های سنگی بوده اند. از ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زمین لغزش طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله سیستم نوین طبقه بندی سنگ برای پایداری شیب های سنگی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.