سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

قوس های بیز وپنج او هفت معماری ایران و تحلیل استاتیکی آنها

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,124

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACUM01_260

Index date: 14 June 2014

قوس های بیز وپنج او هفت معماری ایران و تحلیل استاتیکی آنها abstract

معماران گذشته اگر ابزار و روش های امروزی را برای محاسبه طاق ها و قوس های خود داشتند دیگر مجبور نبودند بنایی را بسازند و آن را در عمل مورد آزمایش قرار دهند. منظور از طاق های ایرانی آن طاق هایی هستند که با استفاده از مصالح بنایی ساخته شده و در روش های اجرایی تابع فرم های سنتی و هندسی معماری ایران باشند. هدف این مقاله معرفی، شناخت و تحلیل استاتیکی انواع قوس های بیز و پنج و هفت تحت بار و وزن به روش المان های محدود است. روش المان محدود برای آنالیز استاتیکی اکثر سازه های سنتی و ابنیه تاریخی بکار می رود. مدل سازی این طاق ها با کمک نرم افزارهای اتوکد و ANSYS به همراه مثال هایی بررسی خواهد شد تا حداقل و حداکثر تنش ها و فشارهای وارده بر نقاط مختلف آن ها مشخص شود

قوس های بیز وپنج او هفت معماری ایران و تحلیل استاتیکی آنها Keywords:

قوس های بیز وپنج او هفت معماری ایران و تحلیل استاتیکی آنها authors

سیدحسین رضوی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری واحد علوم و تحقیقات سیرجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زمرشیدی، حسین (1387)؛ «طاق و قوس در معماری ایران»، _ ...
بزرگمهری، زهره، (1373)، نلنامه علمی، فنی، هنری اثر»، شماره 24، ...
Oxford Elementary learner's Dictionary, 2000, Azin ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "قوس های بیز وپنج او هفت معماری ایران و تحلیل استاتیکی آنها" توسط سیدحسین رضوی نسب، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری واحد علوم و تحقیقات سیرجان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معماری، فرهنگ و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قوس ، سازه های سنتی ، تحلیل استاتیکی ، المان های محدود هستند. این مقاله در تاریخ 24 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3124 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماران گذشته اگر ابزار و روش های امروزی را برای محاسبه طاق ها و قوس های خود داشتند دیگر مجبور نبودند بنایی را بسازند و آن را در عمل مورد آزمایش قرار دهند. منظور از طاق های ایرانی آن طاق هایی هستند که با استفاده از مصالح بنایی ساخته شده و در روش های اجرایی تابع فرم های سنتی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله قوس های بیز وپنج او هفت معماری ایران و تحلیل استاتیکی آنها با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.