سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انتخاب مناسب ترین توزیع آماری در تحلیل و برآورد فراوانی سیل با دوره بازگشت های مختلف(مطالعه موردی:تعدادی از ایستگاه های حوزه آبخیز کشکان)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,322

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NACONF01_1286

Index date: 15 June 2014

انتخاب مناسب ترین توزیع آماری در تحلیل و برآورد فراوانی سیل با دوره بازگشت های مختلف(مطالعه موردی:تعدادی از ایستگاه های حوزه آبخیز کشکان) abstract

حوزه آبخیز کشکان به عنوان یکی از زیرحوزه های مهم رودخانه کرخه بوده و در استان لرستان واقع شده است. برآورد دبی حداکثر سیلابی این حوزه به دلیل شرایط خاص خود اهمیت فراوانی دارد. لذا پیدا کردن الگوها و روش هایی که بتوانند با استفاده از حداقل امکانات و ایستگاه های هیدرومتری به برآورد پارامترهای مورد نیاز از سیل و بحث های هیدرولوژی اقدام نمایند در اولویت کاری مراکز تحقیقاتی و پژوهشی مربوطه بایستی قرار گیرد. هدف از این تحقیق انتخاب مناسب ترین توزیع آماری برای برآورد دبی های سیلابی در دوره بازگشت های مختلف است. برای اثبات این موضوع پس از انتخاب دوره آماری مشترک در تعدادی از ایستگاه های حوزه آبخیز کشکان، با استفاده از نرم افزارهای easyfit، SMADA تحلیل فراوانی سیل انجام پذیرفت و توزیع لوگ پیرسون نوع سوم در اکثر ایستگاه های اندازه گیری مناسب ترین توزیع تشخیص داده شد. در ادامه مقادیر دبی های سیلابی در دوره های بازگشت 25 و 50 ساله، به کمک نرم افزار SMADA، با دقت قابل قبولی برآورد گردید. پس به این نتیجه می رسیم که در طرح های آبخیزداری و مهندسی رودخانه از خروجی این نرم افزارها، نرم افزار easyfit به دلیل دارا بودن توزیع های آماری بیشتر و نرم افزار SMADA به خاطر برآورد دبی های سیلابی می توان با قابلیت اطمینان بالا استفاده کرد.

انتخاب مناسب ترین توزیع آماری در تحلیل و برآورد فراوانی سیل با دوره بازگشت های مختلف(مطالعه موردی:تعدادی از ایستگاه های حوزه آبخیز کشکان) Keywords:

انتخاب مناسب ترین توزیع آماری در تحلیل و برآورد فراوانی سیل با دوره بازگشت های مختلف(مطالعه موردی:تعدادی از ایستگاه های حوزه آبخیز کشکان) authors

مهدی خالقی

دانشجو کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه لرستان

ناصر طهماسبی پور

استادیار گروه مهندسی آبخیزداری دانشگاه لرستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- اسلامی حسین، 1382، برآورد دبی حداکثر سیل با استفاده ...
- سوری نژاد علی، 1380، نظیرسازی هیدروکلیماتولژیکی مدل‌های بارش- رواناب ...
- طهماسبی پور ناصر، فرود شریفی، محمد مهدوی، حمید پزشک، ...
- علیزاده امین، 1386، اصول هیدرولوژی کاربردی، چاپ بیست و ...
- مهدوی محمد، 1386، هیدرولوژی کاربردی _ جلد دوم)، انتشارات ...
Saralees Nadarajah and Arjun K, Gupta, 2006, A generalized gamma ...
Ma leki-Nezhad, H., Parameter Estimation and Evaluation of Flood frequency ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انتخاب مناسب ترین توزیع آماری در تحلیل و برآورد فراوانی سیل با دوره بازگشت های مختلف(مطالعه موردی:تعدادی از ایستگاه های حوزه آبخیز کشکان)" توسط مهدی خالقی، دانشجو کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه لرستان؛ ناصر طهماسبی پور، استادیار گروه مهندسی آبخیزداری دانشگاه لرستان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مناسب ترین توزیع،آبخیز کشکان،easyfit ، SMADA،دبی های سیلابی هستند. این مقاله در تاریخ 25 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2322 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حوزه آبخیز کشکان به عنوان یکی از زیرحوزه های مهم رودخانه کرخه بوده و در استان لرستان واقع شده است. برآورد دبی حداکثر سیلابی این حوزه به دلیل شرایط خاص خود اهمیت فراوانی دارد. لذا پیدا کردن الگوها و روش هایی که بتوانند با استفاده از حداقل امکانات و ایستگاه های هیدرومتری به برآورد پارامترهای مورد نیاز از سیل و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله انتخاب مناسب ترین توزیع آماری در تحلیل و برآورد فراوانی سیل با دوره بازگشت های مختلف(مطالعه موردی:تعدادی از ایستگاه های حوزه آبخیز کشکان) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.