سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل روابط میان پارامترهای ماکروسکوپیک جریان ترافیک در شرایطمختلف، مطالعه موردی آزادراه قم- تهران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,512

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TTC13_352

Index date: 15 June 2014

تحلیل روابط میان پارامترهای ماکروسکوپیک جریان ترافیک در شرایطمختلف، مطالعه موردی آزادراه قم- تهران abstract

خصوصیات جریان ترافیک به رفتار رانندگان، مشخصات وسایل نقلیه، خصوصیات فیزیکی مسیر و تعامل این عوامل با یکدیگر بستگی دارد. به گونه‌ای که حتی در صورت مشابه بودن وسایل نقلیه عبوری و خصوصیات هندسی مسیرها، مشخصات جریان ترافیک به دلیل تفاوت در رفتار رانندگان عبوری، لزوماً یکسان نخواهد بود با وجود آن‌که از سال 1934 میلادی تاکنون، مدل‌های مختلفی جهت پیش‌بینی مشخصات جریان ترافیک پیشنهاد شده است، لیکن مناسب‌ترین مدل‌ بیان‌کننده ارتباط بین پارامترهای مختلف جریان ترافیک، هم‌چنان بحث‌انگیز است. این موضوع،عمدتاً به دلیل تفاوت در رفتار رانندگان عبوری با توجه به شرایط موجود در مسیر است. این مقاله به تحلیل رفتار جریان ترافیک براساس داده‌های بومی جریان با تأکید بر مدل جریان – چگالی برای آزاد راه قم – تهران می‌پردازد. برای این منظور پس از جمع آوری داده‌های مربوط به وسائل نقلیه عبوری از محور قم – تهران، رابطه میان جریان و چگالی در خطوط مختلف ازاد راه در 3 ماه مختلف سال،‌در 2 نوبت شب و روز و در خطوط مختلف آزاد راه تعیین شده است. نتایج نشان می‌دهد که حتی برای یک آزادراه مشخص با تغییر در شرایط موجود روابط میان پارامترهای ماکروسکوپیک ترافیک متفاوت می‌باشد.

تحلیل روابط میان پارامترهای ماکروسکوپیک جریان ترافیک در شرایطمختلف، مطالعه موردی آزادراه قم- تهران Keywords:

تحلیل روابط میان پارامترهای ماکروسکوپیک جریان ترافیک در شرایطمختلف، مطالعه موردی آزادراه قم- تهران authors

محمدرضا سیف

دانشجو دکتری راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران

نوید ندیمی

دانشجو دکتری راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جلیل شاهی. مهندسی ترافیک پیشرفته، دانشگاه علم و صنعت ایران، ...
Gerlough, D, and Huber, M, Traffic Flow Theory, Monograph, Special ...
Hall, F, Traffic Stream Characteri stics, Hall, Professor McMaster University, ...
Rakha, H, and Zhang., W "Estimating Traffic Stream Space-Mean Speed ...
Wardrop, J. Some theoretical aspects of road traffic research. In ...
Greenshileds, B.D., A Study of Traffic Capacity, Highway Research B ...
May, A. Advanced Traffic Flow Theory. Prentice-Hall, Inc. New Jersey, ...
Toledo T. (2003), Integrated Driving Behavior Modeling, PhD Dissertation, Department ...
Highway Capacity Manual, 4th Edition, Transportation Research Board, National Research ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل روابط میان پارامترهای ماکروسکوپیک جریان ترافیک در شرایطمختلف، مطالعه موردی آزادراه قم- تهران" توسط محمدرضا سیف، دانشجو دکتری راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران؛ نوید ندیمی، دانشجو دکتری راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جریان ترافیک، چگالی، روابط اساسی جریان، پارامترهای ماکروسکوپیک هستند. این مقاله در تاریخ 25 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1512 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خصوصیات جریان ترافیک به رفتار رانندگان، مشخصات وسایل نقلیه، خصوصیات فیزیکی مسیر و تعامل این عوامل با یکدیگر بستگی دارد. به گونه‌ای که حتی در صورت مشابه بودن وسایل نقلیه عبوری و خصوصیات هندسی مسیرها، مشخصات جریان ترافیک به دلیل تفاوت در رفتار رانندگان عبوری، لزوماً یکسان نخواهد بود با وجود آن‌که از سال 1934 میلادی تاکنون، مدل‌های مختلفی جهت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل روابط میان پارامترهای ماکروسکوپیک جریان ترافیک در شرایطمختلف، مطالعه موردی آزادراه قم- تهران با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.