سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از ژئوممبران در سد خاکی شوک

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,588

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCID02_027

Index date: 27 February 2007

استفاده از ژئوممبران در سد خاکی شوک abstract

در ابتدای اجرای مراحل احداث سد خاکیهسته رسی شوک، پیمانکار با مشکل کوب ی دن رس مواجه گرد ی د. زیرا باران های محل ی و رطوبت نسب ی بالا ی شبانه (در اکثر م واقع هوا مه آلود بود ) اجازه دست ی ابی خاک رس به رطوبت به ینه جهت کوب یدن را نم یداد. ا ین مشکل طراح را بر آن داشت که طرح را بازنگر ی نمای د. در ای ن بازنگری، سد خاک ی با لا یهی ژئوممبران جانش ین سد خاک یهستهرسی گرد ید. با بررس ی سابقه ای از سدهای بزرگ دنیا که د ر ساخت آن ها از مواد ژئوسنتتیک استفاده شده بود و تحقیقا ت آزمایشی انجام شده، نت یجه شد که در اینگونه موارد، چنانچه منابع قرضهGP در اختی ار باشد، م یتوان از لا ی هی ژئوممبران، پوش یده از دو لای هی ژئوتکستال استفاده نمود به شرط آن که ش یب جداره ی بالادست به اند ازهی کافی کم باشد تا پد ی دهی لغزش رخ ندهد. مصالح GP خاص یت زهکشی بسیار بالایی داشته در نتیجه با اجرای یک سیستم زهکشی، امکان بازدی د سد به منظور بررس ی نشت در زمان بهره برداری م یباشد. در ضمن ایجاد یک سطح صاف در سطح شیروانی بالادست بر روی مصالحGP امکانپذیر میباشد. استفاده از GCL به منظور جلوگ یری از نشت در صورت تَرک برداشتن ژئوممبران است. اما ژئوممبران همراه باGCL یا یک لایه بتن در سدهای کوچک گران تمام میشود. زیرا که میزان نشت از ژئوممبران تنها، بسیار اندک و قابل قبول در بس یاری از سدها ی خاک ی کوچک م یباشد. در نتیجه سد خاکی شوک با ی ک لای هی ژئوممبران،پوشیده از دو لایهی ژئوتکستال، بر روی بدنه با مصالح GP با شیب شیروانی ۳:۱ طراحی شد.

استفاده از ژئوممبران در سد خاکی شوک Keywords:

استفاده از ژئوممبران در سد خاکی شوک authors

منصور پاره کار

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بی نام، مطالعات مرحله اول و دوم _ خاکی شوک. ...
بی نام، گزارش بازنگری مطالعات سد خاکی شوک (1383). شرکت ...
Zornberg, J. G. , (2005), ، Advances on the Use ...
Sherard J. L., (1859), ،Rockfill dams: Steel-Faced Dam6 , vol. ...
American Society of civil Engineering. ...
Sembenelli, P. and Rodriguez, E. A. (1996).، ،eomembra nes for ...
Sherard, J. L. (1959)، A current review of experience with ...
Onken, S., R. _ Harlan, J. Wilkes and Vaschetti, (1998).، ...
Girard, H., S. Fischer and E. Alonso, (1989).، Problems of ...
Koerner, R. M. Y.G. Hsuan and G. R. Koerner, (2005). ...
prediction: Unexposed and exposed conditions?. GRI White paper #6, Geosynthetic ...
Weber, G. T. and J. G. Zornberg, (2005)، Use of ...
11. Gautier, JL, and S. A. Colas. (1999)، A record ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از ژئوممبران در سد خاکی شوک" توسط منصور پاره کار، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملّی تجربه های ساخت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ژئوتکسال، ژئوممبران، سد خاکی، مصالح GP هستند. این مقاله در تاریخ 8 اسفند 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4588 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در ابتدای اجرای مراحل احداث سد خاکیهسته رسی شوک، پیمانکار با مشکل کوب ی دن رس مواجه گرد ی د. زیرا باران های محل ی و رطوبت نسب ی بالا ی شبانه (در اکثر م واقع هوا مه آلود بود ) اجازه دست ی ابی خاک رس به رطوبت به ینه جهت کوب یدن را نم یداد. ا ین مشکل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از ژئوممبران در سد خاکی شوک با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.