سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از فین جهت کنترل انتقال حرارت جابجایی آزاد در محیط با اختلاف دمای شدید

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,533

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CFD10_029

Index date: 5 March 2007

استفاده از فین جهت کنترل انتقال حرارت جابجایی آزاد در محیط با اختلاف دمای شدید abstract

جهت کنترل میزان انتقال حرارت در محیط با جابجایی آزاد استفاده از فین توصیه شده است.. تجربه نشان می دهد که استفاده از فین با ضریب انتقال حرارت نسبتا زیاد بر روی دیوار یا سطح جامد دارای تاثیر بسیار جدی در میزان انتقال حرارت جابجایی ازاد است. لیکن بررسی های گذشته این موضوع، معطوف به محیط های انتقال حرارت با اثر بویانسی ضعیف بوده است. به طوری که فرض بوزینسک کلاسیک با اعتبار خبوی قابل استناد بوده است. در این تحقیق ما به بررسی کنترل انتقال حرارت به واسطه فین رسانا در محیط با گرادیان دمای شدید می پردازیم. علیرغم کاربردهای فراوان در صنایع الکترونیک و میکروتکنولوژی ، تحقیق انجام یافته حاضر هیچگونه سابقه پژوهشی درگذشته نشان نمی دهد. در بررسی حاضر اقدام به حل معادلات تراکم پذیر بقای جرم، مومنتوم و انرژی بدون استفاده از تقریب بوزینسک می شود. در این راستا، برای ساده سازی محاسبات، از الگوریتم دو منظوره که حل معادلات جریان تراکم پذیر را در قالب تراک ناپذیر ممکن می تماید، استفاده می کنیم. نتایج بدست امده با نتایج بررسی های گذشته که یا به کمک اعمال شرط بوزینسک یا حل جریان شناوری در داخل حفره با اختلاف دمای کم انجام شده اند، مورد مقایسه قرارمی گیرد. مقایسه های حاضر نشان می دهند که عدم لحاظ کردن اثر تراکم پذیری در محیط های با جابجایی ازاد و با گرادیان دمای شدید موجب بروز خطا با درصد نسبتا زیادی در حل می شود.

استفاده از فین جهت کنترل انتقال حرارت جابجایی آزاد در محیط با اختلاف دمای شدید Keywords:

استفاده از فین جهت کنترل انتقال حرارت جابجایی آزاد در محیط با اختلاف دمای شدید authors

مسعود دربندی

دانشیار دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی هوافضا

پویان فرزین پور

کارشناس دانشیار دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی هوافضا

فرید حسینی زاده

دانشجوی دکتری دانشیار دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی هوافضا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. Frederick, RL. Natural convection in an inclined square cavity ...
. Frederick, RL, Valencia, A. Heat transfer in a square ...
. Nag, A, Sarkar, A, Sastri, VMK. Natural convection in ...
. Shi, X, Khodadadi, JM. Laminar convection heat transfer in ...
. Bilgen, E. Natural convection in cavities with a thin ...
. Chenoweth, DR, Paolucci, S. Natural convection in an enclosed ...
. Vierendeels, J, Merci, B, Dick, E. Numerical study of ...
. Heuveline, V. On higher-order mixed FEM for low Mach ...
. Darbandi, M, Ho sseinizadeh, SF. Numerical simulation of th ...
0].Darbandi, M., Ho sseinizadeh, S.F., General pre s sure- correction ...
1].Darbandi, M, Hos seinizadeh, SF. A two-Step modification toward implementing ...
.Paillere, H, Le Quere, P, Weisman, C, Vierendeels, J, Dick, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از فین جهت کنترل انتقال حرارت جابجایی آزاد در محیط با اختلاف دمای شدید" توسط مسعود دربندی، دانشیار دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی هوافضا؛ پویان فرزین پور، کارشناس دانشیار دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی هوافضا؛ فرید حسینی زاده، دانشجوی دکتری دانشیار دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی هوافضا نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنفرانس دینامیک شاره ها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انتقال حرارت ، جابجایی آزاد ، اختلاف دمای شدید ، فرض بوزینسک ، فین ، جریان تراکم پذیر هستند. این مقاله در تاریخ 14 اسفند 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5533 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهت کنترل میزان انتقال حرارت در محیط با جابجایی آزاد استفاده از فین توصیه شده است.. تجربه نشان می دهد که استفاده از فین با ضریب انتقال حرارت نسبتا زیاد بر روی دیوار یا سطح جامد دارای تاثیر بسیار جدی در میزان انتقال حرارت جابجایی ازاد است. لیکن بررسی های گذشته این موضوع، معطوف به محیط های انتقال حرارت با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از فین جهت کنترل انتقال حرارت جابجایی آزاد در محیط با اختلاف دمای شدید با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.