سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تبدیل فضای گمشده به مکان سوم (مطالعه موردی: مادی نیاصرم اصفهان

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,191

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GUPSD01_0338

Index date: 12 July 2014

تبدیل فضای گمشده به مکان سوم (مطالعه موردی: مادی نیاصرم اصفهان abstract

از زمانی که شهر به منزله بستر ارتباطی میان مردم و فعالیت های تابع آن شکل گرفته، فضاهای شهری پا به عرصه ظهور گذاشته اند. مردم در این فضاها کنار هم می نشینند، باهم صحبت می کنندو در کنار هم لذت می برند. اما به تدریج با رشد صنعت و علم، فضاهای معانی خود را از دست می دهند، و دیگر مجالی برای تعاملات اجتماعی نمی ماند. ساخت و ساز نامناسب، کمبود فضا و در بعضی نقاط عدم طراحی اصولی و انسان محور موجب شده فضاهایی که روزی مکان بودند از یادها کمرنگ شده و فراموش شوند. فضای گمشده به عنوان پدیده ای نوظهور به فضاهایی اطلاق می شود که رویت نمیشوند اما ن بودشان عملکرد فضا را دچار نقصان می کند. اصفهان به عنوان سرزمین جوی های روان و نقش زاینده رود و شبکه مادی ها منشعب از آن به عنوان رگ جاری در بدنه شهر، در گذشته پررنگ بوده و متأسفانه طی توسعه شهری و افزایش ساخت و ساز بخشی از هویت شهر با نام مادی به دست فراموشی سپرده شده است. مادی در لهجه اصفهانی به نهرهای فراخ و گشاده ای اطلاق می گردد که برای آبرسانی از رودخانه زاینده رود به اطراف این شهرستان منشعب شدند. زنده سازی و احیای فضاهای گمشده شهری به عنوان مکان سوم، بستر مناسب را جهت رویداردهای شهری و تعاملات اجتماعی بوجود می آورد. این فضاها با قابلیت احیا و پتانسیل مستقر در آن توان تبدیل به فضاهای زنده، پویا و در نهایت با گذر زمان از فضا به مکان تبدیل خواهند شد. هدف از این مقاله بازشناسی مادی به عنوان یک فضای شهری است و در ن هایت ارتقاء سطح کیفی فضا به نظور ت رویج حرکت پیاده و تبدیل آن به مکان سوم است.

تبدیل فضای گمشده به مکان سوم (مطالعه موردی: مادی نیاصرم اصفهان Keywords:

تبدیل فضای گمشده به مکان سوم (مطالعه موردی: مادی نیاصرم اصفهان authors

سیدیوسف احمدی

دانشجوی دکتری شهرسازی و مربی موسسه آموز عالی دانش پژوهان

طلا دیانتی

کارشناس رشته شهرسازی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی , سید یوسف _ واژه نامه تخصصی طراحی شهری ...
I5] متیو , کرمونا، استیو، تیزدل _ خوانش مفاهیم طراحی ...
جهانشاه پاکزاد، .راهنمای طراحی فضای شهری در ایران.شهیدی. _ 1388 ...
اصفهان شهر مادی ها .داریوش وحیدری، نشریه دانش نما.161-162 , ...
نقش مادیها در شکل گیری ساختار فضایی شهر اصفهان . ...
رگ های زندگی اصفهان از بی مهری مسولان خشکیدند :اصفهان ...
Great Public Spaces. PPS. [Online] [Cited: September Thursday, 2013. https ...
Trancik, Roger. Finding Lost Space: Theories of Urbn Design. John ...
Pendbury, J., T. Townshend and R. Gilroy. Social housing as ...
Lynch, Kevin. The image of the city. Joint center, 1960. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تبدیل فضای گمشده به مکان سوم (مطالعه موردی: مادی نیاصرم اصفهان" توسط سیدیوسف احمدی، دانشجوی دکتری شهرسازی و مربی موسسه آموز عالی دانش پژوهان؛ طلا دیانتی، کارشناس رشته شهرسازی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فضای شهری، فضای گمشده، مکان، مکان سوم، مادی هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3191 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از زمانی که شهر به منزله بستر ارتباطی میان مردم و فعالیت های تابع آن شکل گرفته، فضاهای شهری پا به عرصه ظهور گذاشته اند. مردم در این فضاها کنار هم می نشینند، باهم صحبت می کنندو در کنار هم لذت می برند. اما به تدریج با رشد صنعت و علم، فضاهای معانی خود را از دست می دهند، و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تبدیل فضای گمشده به مکان سوم (مطالعه موردی: مادی نیاصرم اصفهان با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.