سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی استفاده از سیستم پشت بند TieBack در پایداری خاکریزها

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,294

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HSRC01_009

Index date: 12 July 2014

بررسی استفاده از سیستم پشت بند TieBack در پایداری خاکریزها abstract

یکی از مسائلی که در سال های اخیر مورد توجه راه آهن های مختلف قرار گرفته مسئله افزایش سرعت قطارهای عبوری است. در این راستا خاکریزها به عنوان سازه های خاکی به موازات افزایش سرعت در معرض لغزش قرار گرفته و می بایست به روش مناسبی تقویت شوند. از میان روش های متنوع پایدار سازی خاکریز استفاده از سیستم پشت بند روشی سریع، مطمئن و در عین حال اقتصادی به نظر می رسد. لذا در این تحقیق در ابتدا سیستم پشت بند معرفی ومزایای آن نسبت به سیستم دیوار حائل ارائه شده و در ادامه کارهای تحقیقی صورت گرفته در این خصوص مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت کارایی استفاده از سیستم پشت بند جهت افزایش پایداری خاکریز به روش عددی اجزای محدود به کمک نرم افزار Plaxis 2D [6] مورد بررسی قرار داده شده است. در این بررسی سه خاکریز 5، 10 و 15 متری در نظر گرفته شده و هرکدام از آن ها تحت وزن خود، بار بهره برداری و بار لرزه ای قرار گرفته اند و ضریب اطمینان حاصل، با خاکریز بدون پشت بند مقایسه شده است. این مطالعه نشان می دهد که تراز مناسب سیستم در تمامی خاکریزها تحت وزن خود و یا تحت بار لرزه ای در نیمه فوقانی خاکریز بوده در حالی که این تراز برای خاکریزها تحت بار بهره برداری در نیمه تحتانی قرار دارد.

بررسی استفاده از سیستم پشت بند TieBack در پایداری خاکریزها Keywords:

بررسی استفاده از سیستم پشت بند TieBack در پایداری خاکریزها authors

مرتضی اسماعیلی

دانشیار ،دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران

مرتضی قارونی نیک

استادیار ،دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران

بهنام اربابی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی خطوط ،دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران

سهیل غیاثوند

رئیس گروه تحقیقات فنی و زیربنایی مرکز آموزش و تحقیقات راه آهن و دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مرتضی قارونی نیک، مرتضی اسماعیلی، فرید خیر، سمینار کارشناسی ارشد، ...
FHWA-IF-990 5, GEOTE CHNICAL ENGINEERING CIRCULAR NO. 4 , GROUND ...
FHWA0-IF-03- _ 7 _ GEOTE CHNICAL ENGINEERING CIRCULAR NO. 7 ...
_ Railway in Iran (HSRC2014) ...
Theoretical and experimental study of a Tied back-to-back retaining wall ...
UIC Code 719 . Earth works and Track-bed layers for ...
Earth Retention Conference 3, Richard J. Finno, Youssef M.A Hashash, ...
Plaxis Version 8 Designers, "Plaxis Version 8 Tutorial Manual" ...
_ Permanent ground anchor specification. In situ soil improvement technique, ...
_ Railway in Iran (HSRC2014) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی استفاده از سیستم پشت بند TieBack در پایداری خاکریزها" توسط مرتضی اسماعیلی، دانشیار ،دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ مرتضی قارونی نیک، استادیار ،دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ بهنام اربابی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی خطوط ،دانشکده مهندسی راه آهن، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ سهیل غیاثوند، رئیس گروه تحقیقات فنی و زیربنایی مرکز آموزش و تحقیقات راه آهن و دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله افزایش پایداری، خاکریز راه آهن، سیستم پشت بند ، روش عددی اجزای محدود هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1294 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مسائلی که در سال های اخیر مورد توجه راه آهن های مختلف قرار گرفته مسئله افزایش سرعت قطارهای عبوری است. در این راستا خاکریزها به عنوان سازه های خاکی به موازات افزایش سرعت در معرض لغزش قرار گرفته و می بایست به روش مناسبی تقویت شوند. از میان روش های متنوع پایدار سازی خاکریز استفاده از سیستم پشت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی استفاده از سیستم پشت بند TieBack در پایداری خاکریزها با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.