سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,862

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEOCKU01_031

Index date: 16 July 2014

ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX abstract

تغییر اقلیم در سال های اخیر منجر به تغییرات قابل توجه در عناصر هواشناسی و در نتیجه افت شدید منابع تامین آب سطحی و زیرزمینی خصوصاً در مناطق خشک و نیمه خشک شده است. در این مقاله، تلاش شده با استفاده از شاخص های حدی بارش-دما، شاخصSPI و مجموع بزرگی خشکسالی (DM)، ابتدا شرایط بلند مدت خشکسالی، سپس اثرات تغییر اقلیم بر وضعیت منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز بررسی شده است. تأمین آب بخش های مختلف این منطقه به شدت به منابع زیرزمینی وابسته بوده و به همین دلیل بررسی تغییرات تراز آب های زیرزمینی در دوره های آتی در توسعه این دشت و مدیریت منابع آب آن حائز اهمیت می باشد. به منظور ارزیابی اثرات تغییر اقلیم، از خروجی مدل های گردش عمومی جو (GCM)، جهت انطباق مقیاس خروجی این مدل ها با مقیاس مورد نیاز مطالعات محلی تغییر اقلیم، داده های بارش و دما توسط مدلLARS-WG ریز مقیاس شده اند، که جهت تعیین مقادیر تغذیه آبخوان در دوره های آتی استفاده می شود. برای بررسی تغییرات تراز آب زیرزمینی در مقاطع مختلف، مدل دینامیکی شبکه عصبی در محیط نرم افزار MATLAB توسعه داده شده است. نتایج مطالعه با فرض حفظ وضعیت موجود توسعه منطقه، حاکی از سیر نزولی حجم آبخوان با توجه به تغییرات اقلیمی و اثرات آن بر منابع و مصارف محدوده مطالعاتی می باشد. همچنین معیار مجموع بزرگی خشکسالی(DM)، معیار مناسب تری جهت نشان دادن وضعیت خشکسالی در منطقه تشخیص داده شده است.

ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX Keywords:

ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX authors

آتنا چشمی

کارشناسی ارشد زمین شناسی، آب شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، گروه زمین شناسی

علیرضا شکیبا

دکتری اقلیم شناسی از دانشگاه انگلیس، ۱۳۷۸، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شکیبا، ع.میرباقری، ب.خبری، ا. _ 1389، خشکسالی و تاثیر آن ...
-ندبری، ع.، 1386، پیش بینی سطح آب زیرزمینی تبریز با ...
کیا، س، م.، 1390، شبکه های عصبی در متلب، چاپ ...
Cohen, S. J. 1986 "Impacts of CO2-induced Climatic change _ ...
Karamouz. M, and Araghinejad, Sh., 2004 Long-lead Forecatsing Using ANN ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX" توسط آتنا چشمی، کارشناسی ارشد زمین شناسی، آب شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، گروه زمین شناسی؛ علیرضا شکیبا، دکتری اقلیم شناسی از دانشگاه انگلیس، ۱۳۷۸، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مجازی علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب زیرزمینی، بزرگی خشکسالی MD، تغییر اقلیم، شبکه عصبیNARX، SPI هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1862 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تغییر اقلیم در سال های اخیر منجر به تغییرات قابل توجه در عناصر هواشناسی و در نتیجه افت شدید منابع تامین آب سطحی و زیرزمینی خصوصاً در مناطق خشک و نیمه خشک شده است. در این مقاله، تلاش شده با استفاده از شاخص های حدی بارش-دما، شاخصSPI و مجموع بزرگی خشکسالی (DM)، ابتدا شرایط بلند مدت خشکسالی، سپس اثرات تغییر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی و تغییر اقلیم و خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر منابع آب زیرزمینی دشت رامهرمز با استفاده از شاخص های اقلیمی، ISP و شبکه عصبی NARX با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.