سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انتظار جامعه از آموزش (فرهنگ اقوام) و هویت ملی و رسالت آموزش و پرورش در زمینه ی انطباق آن ها با یکدیگر

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,613

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BARNAMEHDARSI01_005

Index date: 20 July 2014

انتظار جامعه از آموزش (فرهنگ اقوام) و هویت ملی و رسالت آموزش و پرورش در زمینه ی انطباق آن ها با یکدیگر abstract

گروه ها و اقوام مختلف یک جامعه دارای فرهنگ و آداب و رسوم خاص خود می باشند و این امر به بروز جوامع چند فرهنگی منجرشده است. فرهنگ بخشی از محیط است که توسط آدمی ساخته و پرداخته می شود و روش درک و کیفیت برخورد بشر با فرهنگفکری را نیز شامل میشود. تعلیم و تربیت از نظر فرهنگی نمی تواند نسبت به فرهنگ بی تفاوت باشد، چرا که ارزش ها و گرایشاتخاصی را می پروراند که خود به بقای نظم خاص اجتماعی و سیاسی کمک می کند. برای معتقدند جوام چند فرهنگی باعثاصطاکاک و تنش بین خرده فرهنگ ها با هویت ملی می شود و در نتیجه به فروپا شی نظام اجتماعی منجر می شود هدف اینپژوهش بررسی نسبت و رابطه چند فرهنگی و هویت ملی و نقش و رسابت آموزش و پرورش در انطباق بین این دو بعد است اینتحقیق از نوع تحلیلی- توصیفی و روش گردآوری اطلاعات؛ روش اسنادی- کتابخانه ای و ابزار گردآوری داده ها؛ فیش برداریاست. نتایج این تحقیق نشان داد که فرهنگ های قومیت هیچ گونه تعارضی با هویت ملی ندارد و آن دو در طول هم و مکملیکدیگر می باشند. نظام های تربیتی باید ضمن تقابل با هر گونه شبیه سازی فرهنگی، به تنوعات فرهنگی از یک طرف و هویتفردی از طرف دیگر توجوه نماید. نظام های تربیتی تنها با بی طرفی و ایجاد فرصت های عادلانه جهت طرح و تبیین ویژگی هایفرهنگ های مختلف می توانند فرایند هویت یابی را بدرستی تدارک ببینند و هدایت نماید و این تنها راه کمک به دانش آموزانجهت دستیابی به هویت واقعی ملی است. آموزش چند فرهنگی با تاکید بر فرهنگ بومی هر منطقه و احترام به آن و بکار گیری آندر امر آموزش و در عی حال آشنا کردن دانش آموز با فرهنگ ها و قومیت های دیگر جامعه و ایجاد شرایط شناخت و تعامل باآنها، احساسی ملی گرایانه همراه با شناخت را در دانش آموز ایجاد می کند که دارای پایه های محکمی است.

انتظار جامعه از آموزش (فرهنگ اقوام) و هویت ملی و رسالت آموزش و پرورش در زمینه ی انطباق آن ها با یکدیگر Keywords:

انتظار جامعه از آموزش (فرهنگ اقوام) و هویت ملی و رسالت آموزش و پرورش در زمینه ی انطباق آن ها با یکدیگر authors

ایوب مردانی

دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه شهید چمران اهواز

معصومه مومنی

کارشناس ارشد علوم تربیتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Castles, S. (1999). Globalization and migration. Hnternationt social jojournal junc. ...
Eisenstsdt, S.n.(1998). The Construction of collective Identites: som Analytical and ...
Fenton, s(2003) .Beyond Ethnicity: the Global comparative Analysis of Ethinic ...
Horris, A(1999). Globaliation and education chancc. Interchange. XXVJ.2 ...
Hechter, M. (1975). Internal colonialism: The celtic Fringe in British ...
Horrath, A. (1995) Globalization of Education and Eastcrn Euorope. Prospectsxv.2. ...
Torres, G.A(1998). Dcmoracy, education and nulituralism. Philosophy of Education. 42. ...
Modgil.s(1 998). Multicultural Education. PR OSPERCTS. VL.1 ...
Globalization and education chance. Interchange. Xxvi.2.)Ottonc, i(1996 ...
Sanders, J.M. (2002) Ethnic Boundaries and Identity in plural societies. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انتظار جامعه از آموزش (فرهنگ اقوام) و هویت ملی و رسالت آموزش و پرورش در زمینه ی انطباق آن ها با یکدیگر" توسط ایوب مردانی، دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه شهید چمران اهواز؛ معصومه مومنی، کارشناس ارشد علوم تربیتی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی آموزش و پرورش چند فرهنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هویت ملی، چند فرهنگی، قومیت هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1613 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گروه ها و اقوام مختلف یک جامعه دارای فرهنگ و آداب و رسوم خاص خود می باشند و این امر به بروز جوامع چند فرهنگی منجرشده است. فرهنگ بخشی از محیط است که توسط آدمی ساخته و پرداخته می شود و روش درک و کیفیت برخورد بشر با فرهنگفکری را نیز شامل میشود. تعلیم و تربیت از نظر فرهنگی نمی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انتظار جامعه از آموزش (فرهنگ اقوام) و هویت ملی و رسالت آموزش و پرورش در زمینه ی انطباق آن ها با یکدیگر با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.