سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

موانع و راهکارهای پذیرش کشاورزی ارگانیک در جامعه

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 914

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCOCA02_306

Index date: 20 July 2014

موانع و راهکارهای پذیرش کشاورزی ارگانیک در جامعه abstract

کشاوزی ارگانیک رهیافتی در جهت تولید غذای پاک و سالم می باشد، در این شیوه تولید، کاربرد هرگونه مواد شیمیایی صنعتی از قبیل سموم، کود شیمیایی ، هورمون ها، آنتی بیوتیک ها و غیره بسیار محدود شده است. هدف مطالعه حاضر که به روش کتابخانه ای و مرور ادبیات صورت گرفته است، بررسی موانع و راهکارهای پذیرش کشاوزی ارگانیک در جامعه می باشد. نتایج حاصل از برسی مطالعات انجام شده، نشان داد که مواردی هم چون آشنایی کم مصرف کنندگان با فواید محصولات ارگانیک، نبود تفاوت قیمت، فقدان بازارهای لازم برای فروش محصولات ارگانیک، عدم تولید و عرضه ی نهاده های مورد نیاز و فقدان دانش و مهارت کافی در تولید محصولات ارگانیک مهمترین مهمترین موانع کشاورزی ارگانیک را تشکیل می دهند. مهمترین راهکارهای موثر بر افزایش پذیرش کشاورزی ارگانیک نیز شامل مواردی چون شناسایی بازارهای جهانی برای محصولات ارگانیک، ایجاد بازار مجزا مصرف محصولات با باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی در سلامت آن ها، برگزاری دوره های آموزشی، تأمین اعتبار و پشتیبانی از هزینه های تولیدکنندگان محصولات ارگانیک و دادن یارانه به آن ها می باشد.

موانع و راهکارهای پذیرش کشاورزی ارگانیک در جامعه Keywords:

موانع و راهکارهای پذیرش کشاورزی ارگانیک در جامعه authors

شیرین گلباز

دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه زنجان

غلامرضا مجردی

استادیار گروه ترویج و آموزش و کشاورزی دانشگاه زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اکبری ساری، م.، اسدی، ع.، اکبری، م.، فخار زاده، _ ...
آجودانی، ز و مهدی زاده. (1388). زمینه یابی امکان توسعه ...
چقماقی یزدی، م. (1386). کشاورزی ارگانیک. دام کشت و صنعت، ...
صیادی، ز، سیادت، ع.، و پورسیاه بیدی، م. (1389). تاثیر ...
علیمردانی، آ. (1390). اهمیت محصولات ارگانیک در چرخه غذا و ...
مجردی، غ، و شاه‌ولی، م. (1386). توسعه پایدار و حفظ ...
و 31 مرداد 1392- دانشگاه محقق اردبیلی ...
و 31 مرداد 1392- دانشگاه محقق اردبیلی ...
Midmore, P., Padel, S., McCalman, H., Isherwood, J., Lampkin, N ...
Narayanan, S. (2005). Organic Farming in India relevance, Problems and ...
Schneeberger, W., Darnhofer, I and Michael, E. (2002). Barriers to ...
Sterrett, S., Groover G. E., Taylor, D. B and Mundy, ...
Gosavi, S. (2009). Organic Farming - Some Economic Aspects: A ...
Karki, L ., Schleenbecker, R and Hamm, U. (2011). Factors ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "موانع و راهکارهای پذیرش کشاورزی ارگانیک در جامعه" توسط شیرین گلباز، دانشجوی کارشناسی ارشد ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه زنجان؛ غلامرضا مجردی، استادیار گروه ترویج و آموزش و کشاورزی دانشگاه زنجان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کشاورزی ارگانیک، موانع راهکار پذیرش هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 914 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشاوزی ارگانیک رهیافتی در جهت تولید غذای پاک و سالم می باشد، در این شیوه تولید، کاربرد هرگونه مواد شیمیایی صنعتی از قبیل سموم، کود شیمیایی ، هورمون ها، آنتی بیوتیک ها و غیره بسیار محدود شده است. هدف مطالعه حاضر که به روش کتابخانه ای و مرور ادبیات صورت گرفته است، بررسی موانع و راهکارهای پذیرش کشاوزی ارگانیک در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی ارگانیک و کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله موانع و راهکارهای پذیرش کشاورزی ارگانیک در جامعه با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.