سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تأثیر فاصله کوبنده و ضدکوبنده و دور فن در میزان افت انتهای کمباین متداول

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 787

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCOCA02_476

Index date: 20 July 2014

بررسی تأثیر فاصله کوبنده و ضدکوبنده و دور فن در میزان افت انتهای کمباین متداول abstract

مهمترین زمان برای کاهش افت محصول زمان برداشت محصول است. بررسی عوامل تأثیرگذار در مقدار افت و ضایعات در هنگام برداشت اولین گام در ارائه راهکار برای کاهش افت می باشد . کمباین برداشت غلات مهمترین وسیله برداشت غلات است و ومهمترین بخش تنظیمات کمباین های غلات است. تنظیم کمباین تأثیر قابل توجهی در افزایش بازدهی این ماشین ها و کاهش افت محصول دارد. درصد قابل توجهی از دانه در فاصله قسمت کوبنده جدا می شوند که عملکرد مناسب آن متأثر از دور کوبنده و فاصله بین کوبنده و ضدکوبنده است. افزایش دور کوبنده درصد دانه های صدمه دیده در مخزن را افزایش می دهد و کاهش آن مقدار جدایش را با مشکل مواجه می نماید . کاهش فاصله بین کوبنده و ضدکوبنده ، موجب افزایش صدمه دیدگی دانه ها می شود در حالی که افزایش فاصله مقدار جدایش دانه از خوشه را کاهش می دهد. عملکرد واحد تمیزکننده نیز در کیفیت دانه های مخزن موثر می باشد. این پژوهش به منظور بررسی انی عامل تأثیرگذار در کیفیت کوبش انجام شد. برای این منظور ازمایشی به صورت فاکتوریل با سه تکرار با کمباین جاندیر i 1055 انجام گرفت.

بررسی تأثیر فاصله کوبنده و ضدکوبنده و دور فن در میزان افت انتهای کمباین متداول Keywords:

شکستگی دانه , فاصله کوبنده و ضدکوبنده

بررسی تأثیر فاصله کوبنده و ضدکوبنده و دور فن در میزان افت انتهای کمباین متداول authors

رامین شیرزاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی،

ترحم مصری گندشمین

استادیار گروه ماشین های کشاورزی، دانشکده فناوری کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی

توحید خرم

دانشکده فناوری کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهروزی لار، .، 1379. اصول طراحی ماشین‌های کشاورزی (ترجمه). انتشارات ...
و 31 مرداد 1392- دانشگاه محقق اردبیلی ...
بی‌نام، 1388. نتایج طرح آمارگیری نمونه‌ای گندم _ جو سال ...
منصوری راد، د.، 1385. تراکتورها و ماشین‌های کشاورزی. جلد دوم، ...
و 31 مرداد 1392- دانشگاه محقق اردبیلی ...
Arvinder, S., Garg, I. K., Sharma, V. K. and Singh, ...
Kowalczuk, J. 1999. Pattern of seed losses and damage soybean ...
Mohd A. A, Omar A. R, Mutasim E. A, and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تأثیر فاصله کوبنده و ضدکوبنده و دور فن در میزان افت انتهای کمباین متداول" توسط رامین شیرزاد، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی،؛ ترحم مصری گندشمین، استادیار گروه ماشین های کشاورزی، دانشکده فناوری کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی؛ توحید خرم، دانشکده فناوری کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شکستگی دانه، فاصله کوبنده و ضدکوبنده هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 787 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مهمترین زمان برای کاهش افت محصول زمان برداشت محصول است. بررسی عوامل تأثیرگذار در مقدار افت و ضایعات در هنگام برداشت اولین گام در ارائه راهکار برای کاهش افت می باشد . کمباین برداشت غلات مهمترین وسیله برداشت غلات است و ومهمترین بخش تنظیمات کمباین های غلات است. تنظیم کمباین تأثیر قابل توجهی در افزایش بازدهی این ماشین ها و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تأثیر فاصله کوبنده و ضدکوبنده و دور فن در میزان افت انتهای کمباین متداول با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.