سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات اجتماعی اقتصادی سد شیرین دره بجنوردبا استفاده از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک - swot

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,184

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_0115

Index date: 20 July 2014

بررسی اثرات اجتماعی اقتصادی سد شیرین دره بجنوردبا استفاده از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک - swot abstract

در این تحقیق سعی بر آن شده است نکات مثبت و منفی سد شیرین دره بجنورد ارزیابی شود . سد مخزنی شهربجنورد در فاصله حدود 56 کیلومتری شمال غربی شهرستان بجنورد بر روی رودخانه شیرین دره که یکی از بزرگترینسرشاخه های شمالی رودخانه اترک بشمار می رود ، در سال 1831 به بهره برداری رسیده است . این سد از نوع خاکی با هسته رسی بوده و دارای 5116 میلیون متر مکعب حجم مفید می باشد . هدف از احداث این سد ، تأمین آب کشاورزیاراضی پایاب سد ، مهار سیلاب و جلوگیری از خسارت سیل ، تأمین قسمتی از آب شرب شهر بجنورد و جلوگیری از فرسایش رودخانه شیرین دره است . برای ارزیابی اثرات اجتماعی اقتصادی در تجزیه و تحلیل طرح از طریق مدل سوآت به بررسی نقاط قوت، ضعف،فرصت و تهدید آن پرداخته و در نهایت با توجه به بررسی های صورت گرفته ، می توان گفتاین پروژه از لحاظ عوامل داخلی، همچنین از لحاظ عوامل خارجی در تحلیل سوآت وضعیت مطلوبی داشته است . بنابراین در این پروژه طبق تجزیه و تحلیل های صورت گرفته از طریق مدل سوآت بایستی راهبرد حداکثر حداکثر را – بکار برد . در واقع بایستی با حداکثر کردن امکان فرصت ها ، نقاط قوت را به حداکثر رساند و در سیاستگزاری ها نیز از این راهبرد استفاده گردد .

بررسی اثرات اجتماعی اقتصادی سد شیرین دره بجنوردبا استفاده از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک - swot Keywords:

بررسی اثرات اجتماعی اقتصادی سد شیرین دره بجنوردبا استفاده از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک - swot authors

رسول شمسی ثانی

دانشجوی عمران دانشگاه جامع علمی کاربردی بجنورد ، کارشناس عمران شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی

مینا جفایی

کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای ، دانشگاه علامه طباطبائی تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- آثار اقتصادی- اجتماعی و محیط زیستی سکونتگاههای مشمول جابه‌جایی ...
- تدوین الگوی برنامه های اسکان مجدد طرح های سدسازی، ...
- مطالعات جابجایی و اسکان مجدد چالش ها باید ها ...
برنامه ریزی منطقه ای برداشت سیستمی، ژوزف هیلهورست، ترجمه سید ...
- طرح تطبیق مهندسی اجتماعی و مهندسی فنی در طراحی ...
-[1] Modeling the costs and benefits of dam construction from ...
Downstream Impacts of Dams, William Adams University of Cambridge, UK, ...
International Conference _ Civil Engineering Architecture & Urban Sustainable Development ...
Social impacts of large dam projects: A comparison of internationl ...
Environmentl Impact Post-Assessment ofDam and Reservoir Projects: A Review Q.G. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات اجتماعی اقتصادی سد شیرین دره بجنوردبا استفاده از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک - swot" توسط رسول شمسی ثانی، دانشجوی عمران دانشگاه جامع علمی کاربردی بجنورد ، کارشناس عمران شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی؛ مینا جفایی، کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری و منطقه ای ، دانشگاه علامه طباطبائی تهران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد شیرین دره ، بجنورد ،مدل سوآت ، ارزیابی اثرات اجتماعی هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1184 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق سعی بر آن شده است نکات مثبت و منفی سد شیرین دره بجنورد ارزیابی شود . سد مخزنی شهربجنورد در فاصله حدود 56 کیلومتری شمال غربی شهرستان بجنورد بر روی رودخانه شیرین دره که یکی از بزرگترینسرشاخه های شمالی رودخانه اترک بشمار می رود ، در سال 1831 به بهره برداری رسیده است . این سد از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات اجتماعی اقتصادی سد شیرین دره بجنوردبا استفاده از رویکرد تحلیل عوامل استراتژیک - swot با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.