سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهسازی محوطه های تاریخی ومناظرفرهنگی بارویکرد توسعه گردشگری پایدار

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,003

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_2751

Index date: 20 July 2014

بهسازی محوطه های تاریخی ومناظرفرهنگی بارویکرد توسعه گردشگری پایدار abstract

جایگاه فرهنگ در گردشگری و جهانگردی بسیار قابل اهمیت است. آثار باستانی هر منطقه و کشوری معرف فرهنگ خاص و دارای ارزش های درخور توجه است. یادمانه های دارای ارزش های تاریخی و فرهنگی جاذبه هایی برای بومی ها و جهانگردان محسوب می گردد، در نتیجه باعث جلب و جذب دیگران جهت بازدید و شناخت آنها می گردد. گردشگری در حال حاضر اولا، فعالیتی قدرتمند و حرفه ای بزرگ در سطح جهان است به نحوی که ابتدا قبل از نفت، آنگاه هم ردیف آن و سپس بالاتر از آن قرار گرفته است. ثانیا: یکی از منابع مهم درآمد و در عین حال از عوامل مؤثر در تبادل فرهنگی بین کشور هاست و به عنوان گسترده ترین صنعت خدماتی جهان جایگاه ویژه ای دارد. ثالثا: صنعتی بدون دود و با کمترین آلودگی های زیست محیطی است که طرفداران بسیاری دارد، از این رو بسیاری از کشورها در رقابتی نزدیک و فشرده در پی افزایش بیش از پیش منافع و عواید خود از این فعالیت بین المللی اند. هدف این پژوهش دستیابی به راهکارهایی جهت توسعه گردشگری پایدار در مناظر تاریخی و فرهنگی می باشد. این پژوهش به روش توصیفی – تحلیلی انجام گرفته است و جهت گردآوری داده ها و اطلاعات از منابع کتابخانه ای و شبکه جهانی اینترنت و بررسی نمونه های جهانی استفاده شده است. حفظ و تداوم نمادها و نشانه های تاریخی و فرهنگی، حفظ هویت تاریخی محوطه، تداوم تعامل انسان با طبیعت و پایداری و حفاظت اکولوژیکی از جمله راهکارهای پیشنهاد شده برای توسعه گردشگری پایدار در مناظر تاریخی در این پژوهش می باشد.

بهسازی محوطه های تاریخی ومناظرفرهنگی بارویکرد توسعه گردشگری پایدار Keywords:

بهسازی محوطه های تاریخی ومناظرفرهنگی بارویکرد توسعه گردشگری پایدار authors

حسنعلی لقایی

دانشیاردانشگاه تهران دانشکده شهرسازی

محمدعلی لقایی

دکتری معماری وشهرسازی

میترا عزیزی

کارشناسی ارشدمهندسی طراحی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمد مر ا د ی، اصغر، د و ا ز ...
] World Commission Environmenta and development, our Common Future, Oxford ...
جغر ا فیا یی و تا ثیر آن د ر ...
Pemnsylvania historical & museum commission, 1945. ...
The Venice Chartr 1964, International charter for the conservation and ...
Unesco world heritage center, cultural landscape ...
[] European Landscape Convention Florence, 20 X.2000. ...
Unesco. IFLA Culturl Landscape Committee, World wide basic inventory Register ...
Unesco, Operational Guidelines for the imp lementation of the world ...
United States, National Park Service, 1994 ...
] Iannone, G. Annales History and the Ancient Maya State: ...
] WTO, Sustainable Tourism Development: Guide for local planner , ...
[] Unesco- Icomos Documentation Center, September 2009. [] European Landscape ...
] ICOMOS, World Heritage Cultural Landscpe. Unesco-Icomos Documentation Center, [] ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهسازی محوطه های تاریخی ومناظرفرهنگی بارویکرد توسعه گردشگری پایدار" توسط حسنعلی لقایی، دانشیاردانشگاه تهران دانشکده شهرسازی؛ محمدعلی لقایی، دکتری معماری وشهرسازی؛ میترا عزیزی، کارشناسی ارشدمهندسی طراحی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مناظرتاریخی ، منظرفرهنگی ، توسعه پایدار ، گردشگری فرهنگی ، توسعه گردشگری پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1003 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جایگاه فرهنگ در گردشگری و جهانگردی بسیار قابل اهمیت است. آثار باستانی هر منطقه و کشوری معرف فرهنگ خاص و دارای ارزش های درخور توجه است. یادمانه های دارای ارزش های تاریخی و فرهنگی جاذبه هایی برای بومی ها و جهانگردان محسوب می گردد، در نتیجه باعث جلب و جذب دیگران جهت بازدید و شناخت آنها می گردد. گردشگری در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهسازی محوطه های تاریخی ومناظرفرهنگی بارویکرد توسعه گردشگری پایدار با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.