سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر استفاده از نانوسیالات مس نقره در رادیاتور بر میزان مصرف سوخت تراکتور

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 700

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNCA02_338

Index date: 5 September 2014

بررسی تاثیر استفاده از نانوسیالات مس نقره در رادیاتور بر میزان مصرف سوخت تراکتور abstract

رادیاتور مهمترین بخش سیستم خنک کاری است که مانند یک مبدل حرارتی بین سیال خنک کننده و هوا عمل میکند. به دلیل نیاز به موتورهای با قدرت بالا و کاهش اتلاف حرارتی سازندگان خودروهای دیزل به دنبال روشهایی برای بهبود طراحی ماشینهای خود و در نتیجه افزایش بازدهی مصرف سوخت هستند. نانو سیالات به خاطر ظرفیت حرارتی بسیاربالایی که دارند میتوانند جایگزین مناسبی برای سیال خنک کننده در رادیاتور موتور باشند. این سیالات حرارت بسیار بالایی را جذب میکنند در حالی که افزایش دمایی کمی را نشان میدهند. در این تحقیق تاثیر استفاده از نانو سیال مس - نقره با غلظت 8 و 12 درصد در آب رادیاتور تراکتور مسی فرگوسن 285 بر میزان مصرف سوخت موتوربررسی شد. آزمایشات در هنگام کار با یک گاوآهن چیزل با شخم 20 سانتیمتر انجام شد. نتایج نشان داد استفاده از نانوسیالات تاثیر معنیداری بر میزان مصرف سوخت موتور داشت و مقدار آن در نانو سیال مس - نقره با غلظتهای 8 و 12 درصد به ترتیب 23، 27 درصد نسبت به تیمار شاهد کاهش داشت.

بررسی تاثیر استفاده از نانوسیالات مس نقره در رادیاتور بر میزان مصرف سوخت تراکتور Keywords:

بررسی تاثیر استفاده از نانوسیالات مس نقره در رادیاتور بر میزان مصرف سوخت تراکتور authors

جلال حیدربیگی

مربی واستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه ماشینهای کشاورزی، رودهن، ایران

محمد غلامی پرشکوهی

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه ماشینهای کشاورزی، تاکستان، ایران

حامد افشاری

مربی واستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه ماشینهای کشاورزی، رودهن، ایران

روزبه کریمی

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه مهندسی مکانیک، رودهن، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ وعلییاری، ش. 1390. بررسی اثر نانو سیالات بر سیستم ...
جراح، ت. و احمدی، ح. 1389. مروری بر انتقال حرارت ...
- خانه شش‌در، س.، زینالی هریس، س. و شکرگزاز، م. ...
درخشانم.اخوانم. ومحسنی، س _ 1391.مطالعه تجربیانتقال حرارت و افت فشار ...
Doss, P and Roctzel, w. 2003. Pool Boiling Characteri stically ...
Xuan, Y. and Li, Q. 2000. Heat Transfer Enhancement of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر استفاده از نانوسیالات مس نقره در رادیاتور بر میزان مصرف سوخت تراکتور" توسط جلال حیدربیگی، مربی واستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه ماشینهای کشاورزی، رودهن، ایران؛ محمد غلامی پرشکوهی، دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه ماشینهای کشاورزی، تاکستان، ایران؛ حامد افشاری، مربی واستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه ماشینهای کشاورزی، رودهن، ایران؛ روزبه کریمی، مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، گروه مهندسی مکانیک، رودهن، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مباحث نوین در کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تراکتور، نانو سیال،سیستم خنک کاری، مصرف سوخت هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 700 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رادیاتور مهمترین بخش سیستم خنک کاری است که مانند یک مبدل حرارتی بین سیال خنک کننده و هوا عمل میکند. به دلیل نیاز به موتورهای با قدرت بالا و کاهش اتلاف حرارتی سازندگان خودروهای دیزل به دنبال روشهایی برای بهبود طراحی ماشینهای خود و در نتیجه افزایش بازدهی مصرف سوخت هستند. نانو سیالات به خاطر ظرفیت حرارتی بسیاربالایی که دارند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر استفاده از نانوسیالات مس نقره در رادیاتور بر میزان مصرف سوخت تراکتور با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.