سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تقویت پیاده راه گردشگری در بافت تاریخی شهر سنندج با تکیه بر حرکت پیاده (دستیابی به معیارها و ضوابط طراحی) (محدوده مورد مطالعه: از میدان انقلاب تا چهار راه انقلاب)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,641

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IAU02_184

Index date: 5 September 2014

تقویت پیاده راه گردشگری در بافت تاریخی شهر سنندج با تکیه بر حرکت پیاده (دستیابی به معیارها و ضوابط طراحی) (محدوده مورد مطالعه: از میدان انقلاب تا چهار راه انقلاب) abstract

در دهه های اخیر به نظر می رسد حرکت شتابان فرسودگی بافت های تاریخی شهرها که ناشی از رشد بی رویه و نا مطلوب شهر نشینی و شهرسازی است، نیاز به بازنگری در فرآیندهای توسعه شهری را ضروری نموده است. در این میان شاید بتوانگفت ناکارآمدی شبکه های دسترسی شهری می تواند به عنوان یکی از شاخصهای فرسودگی این بافتها مطرح شود . لذا جهت احیا و باز زنده سازی بافت تاکید، بر حرکت پیاده می تواند بافت فرسوده و تاریخی را به قطب های جدیدی در توسعهاقتصادی و فعالیتی شهری تبدیل نموده و موجبات ارتقاء سرمایه اجتماعی را فراهم نماید .طراحی مسیر های پیاده راهگردشگری در بافت تاریخی خیابان انقلاب سنندج به عنوان گامی دو جانبه و شاید چند سویه برای حفاظت از بافت و هدایت گردشگر می تواند به عنوان پیش اقدامی بافت کهن مورد نظر را حیات بخشد، و به عنوان تکمیل در امر حفاظت به احیاء بافت منجر گردد. این مقاله با رویکرد تحلیلی-توصیفی، از روش مطالعات میدانی و کتابخانه ای و با استفاده از مدلswot تهیه و تدوین شده است. در این پژوهش به بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهای بافت تاریخی خیابان انقلاب سنندج پرداخته ایم. و در نهایت راهکارهایی مبتنی بر ارزش های موجود در بافت تاریخی، جهت باز زنده سازی و تقویت پیاده راه گردشگری در راستای ارتقاء کیفیت حرکت پیاده در محدوده مورد مطالعه، ارائه گردیده است.

تقویت پیاده راه گردشگری در بافت تاریخی شهر سنندج با تکیه بر حرکت پیاده (دستیابی به معیارها و ضوابط طراحی) (محدوده مورد مطالعه: از میدان انقلاب تا چهار راه انقلاب) Keywords:

تقویت پیاده راه گردشگری در بافت تاریخی شهر سنندج با تکیه بر حرکت پیاده (دستیابی به معیارها و ضوابط طراحی) (محدوده مورد مطالعه: از میدان انقلاب تا چهار راه انقلاب) authors

پرویز اصلانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیمی بهمن، نامداری هانا، (1388)، "کردستان، تجارت، توسعه"، انتشارات سازمان ...
پاکزاد، جهانشاه، (1386)، "راهنمای طراحی فضاهای شهری در ایران" چاپ ...
جیکوبز، جین، (1388)، "مرگ و زندگی شهرهای بزرگ آمریکایی"، مترجم ...
حبیبی محسن، مقصودی، (1381)، "مرمت شهری"، تهران: انتشارات دانشگاه تهران ...
حبیبی، سید محسن، (1378)، "مسیر پیاده گردشگری"، تهران: فصلنامه هنرهای ...
رکن الدین افتخاری عبدالرضا، قادری اسماعیل، (1381)، "نقش گردشگری روستایی ...
طرح توسعه و عمران(جامع)شهر سنندج مرحله اول مشاور، (1389)، مهندسان ...
عندلیب، علیرضا، (1389)، "اصول نوسازی شهری"، تهران: چاپ آذرخش ...
کاشانی جو، خشایار، (1389)، "پیاده راه ها از مبانی طراحی ...
کاظمی، مهدی، (1386)، "بررسی آثار فرهنگی توسعه گردشگری و نقش ...
لینچ، کوین، (1381)، "تئوری شکل شهر"، مترجم سید حسین بحرینی، ...
محمد زاده، رحمت و همکاران، (1384)، "نقش شهرسازی مدرن در ...
یزدچی، شیوا، (389 1)، "ساماندهی و طراحی حرکت عابر پیاده ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تقویت پیاده راه گردشگری در بافت تاریخی شهر سنندج با تکیه بر حرکت پیاده (دستیابی به معیارها و ضوابط طراحی) (محدوده مورد مطالعه: از میدان انقلاب تا چهار راه انقلاب)" توسط پرویز اصلانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی معماری و شهرسازی اسلامی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیاده راه، گردشگری، سرمایه اجتماعی، بافت فرسوده شهری، خیابان/swot هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1641 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه های اخیر به نظر می رسد حرکت شتابان فرسودگی بافت های تاریخی شهرها که ناشی از رشد بی رویه و نا مطلوب شهر نشینی و شهرسازی است، نیاز به بازنگری در فرآیندهای توسعه شهری را ضروری نموده است. در این میان شاید بتوانگفت ناکارآمدی شبکه های دسترسی شهری می تواند به عنوان یکی از شاخصهای فرسودگی این بافتها ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بافت فرسوده طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تقویت پیاده راه گردشگری در بافت تاریخی شهر سنندج با تکیه بر حرکت پیاده (دستیابی به معیارها و ضوابط طراحی) (محدوده مورد مطالعه: از میدان انقلاب تا چهار راه انقلاب) با 22 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.