سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر تنش خسکی بر واکنش های فیزیولوژیک و مورفولوژیک چهار رقم کلزا

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 679
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI11_264

Index date: 18 September 2014

اثر تنش خسکی بر واکنش های فیزیولوژیک و مورفولوژیک چهار رقم کلزا abstract

خشکسالی و تنش ناشی از جمله مهمترین و رایج ترین تنش های محیطیا ست که تولیدات کشاورزی را در جهان با محدودیت روبرو ساخت است. از طرفی تنش خشکی مهمترین عامل محدود کننده در تولید گیاهان زراعی در مناطق کشاورزی نیمه خشک می باشد گیاهان در اثر خشکی ، افزون بر واکنش های فیزیولوژیک تغییرات مورفولوژیک نیز از خود نشان می دهند.

اثر تنش خسکی بر واکنش های فیزیولوژیک و مورفولوژیک چهار رقم کلزا authors

روح الله نادری

دانشجوی دکتری زراعت دانشگاه شیراز

حسن پاک نیت

دانشیار اصلاح نباتات دانشگاه شیراز

علیرضا بیابانی

دانشجوی دکتری اصلاح نباتات دانشگاه UPM مالزی

احسان بیژن زاده

عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی داراب دانشگاه شیراز

مقاله فارسی "اثر تنش خسکی بر واکنش های فیزیولوژیک و مورفولوژیک چهار رقم کلزا" توسط روح الله نادری، دانشجوی دکتری زراعت دانشگاه شیراز؛ حسن پاک نیت، دانشیار اصلاح نباتات دانشگاه شیراز؛ علیرضا بیابانی، دانشجوی دکتری اصلاح نباتات دانشگاه UPM مالزی؛ احسان بیژن زاده، عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی داراب دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 679 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی و تنش ناشی از جمله مهمترین و رایج ترین تنش های محیطیا ست که تولیدات کشاورزی را در جهان با محدودیت روبرو ساخت است. از طرفی تنش خشکی مهمترین عامل محدود کننده در تولید گیاهان زراعی در مناطق کشاورزی نیمه خشک می باشد گیاهان در اثر خشکی ، افزون بر واکنش های فیزیولوژیک تغییرات مورفولوژیک نیز از خود نشان ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کلزا طبقه بندی شده است.