سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مقادیر متفاوت ازت در تاریخ کاشت های تاخیری بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 522
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI11_491

Index date: 18 September 2014

بررسی مقادیر متفاوت ازت در تاریخ کاشت های تاخیری بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا abstract

مطالعات امیدی موید این است که تاخیر در تاریخ کاشت مناسب باعث کاهش تعداد غلاف بارور در ساقه اصلی و نهایتا کاهش عملکرد دانه گردید. گزارش کرد اختلاف در عملکرد محصول در تاریخ کاشت های متفاوت بیشتر در نتیجه تغییر در تعداد شاخه، تعداد غلاف در هر بوته و وزن هزار دانه بوده است.

بررسی مقادیر متفاوت ازت در تاریخ کاشت های تاخیری بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا authors

راحله معافی پاشاکلایی

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد

ولی الله رامنه

هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران

ابوالفضل فرجی

هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان

علی اصغر تیموری شموشک

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد

مقاله فارسی "بررسی مقادیر متفاوت ازت در تاریخ کاشت های تاخیری بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا" توسط راحله معافی پاشاکلایی، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد؛ ولی الله رامنه، هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران؛ ابوالفضل فرجی، هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گلستان؛ علی اصغر تیموری شموشک، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 522 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مطالعات امیدی موید این است که تاخیر در تاریخ کاشت مناسب باعث کاهش تعداد غلاف بارور در ساقه اصلی و نهایتا کاهش عملکرد دانه گردید. گزارش کرد اختلاف در عملکرد محصول در تاریخ کاشت های متفاوت بیشتر در نتیجه تغییر در تعداد شاخه، تعداد غلاف در هر بوته و وزن هزار دانه بوده است. ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کلزا طبقه بندی شده است.