سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عنصر باد به عنوان مؤثرترین سیستم غیرفعال طبیعی در تهویه ساختمانهای سنتی بوشهر

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 927

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASUSC01_514

Index date: 27 September 2014

بررسی عنصر باد به عنوان مؤثرترین سیستم غیرفعال طبیعی در تهویه ساختمانهای سنتی بوشهر abstract

توجه به اقلیم، بستر و فاکتورهای اقلیمی که در آن معماری می کنیم می تواند سکوی پرشی برای پرواز به سوی معماری پایدار باشد.دقت به این مهم راه را برای استفاده ا ز نیروهای طبیعی نظیر خورشید، باد، آب و ... فراهم می کند و استفاده از منابع فسیلی را به حداقل می رساند. لذا توجه به فاکتورهای اقلیمی منطقه نظیر خصصویات اقلیمی هر زمینه، باد، باران، تغییرات دمای هوا در شب و روز، جریان هوا، وضعیت آسمان، آفتاب، تابش و ... امری ضروری است. از این رو رسیدن به معماری پایدار میسر نمی گردد مگر با تأکید بر زمینه گرایی. معماری زمینه گرا با درک پیام بستر خود شکل می گیرد و در واقع یامی را که بستر معماری به او انتقال داده به عینیت می رساند و طراحی می کند. یکی از مهمترین فاکتورهایی که در این ناحیه به عنوان عامل زمینه گرا معرفی می کند، نیروی باد و بهره گیری از آن جهت تهویه طبیعی و فراهم آوردن شرایط مطلوب زندگی است. تهویه مطبوع می تواند هوای تازه را تأمین کرده، به خنک سازی و ایجاد سرمایش هوا یاری رساند. از آنجا که محیط مصنوع در شکل جریان و تغییرات سرعت باد تأثیر چشمگیری می گذارد لذا معماران این دیار با بهره گیری از دانش آیرودینامیکی، ویژگی های متفاوتی را برای معماران این خطه رقم زدند.

بررسی عنصر باد به عنوان مؤثرترین سیستم غیرفعال طبیعی در تهویه ساختمانهای سنتی بوشهر Keywords:

بررسی عنصر باد به عنوان مؤثرترین سیستم غیرفعال طبیعی در تهویه ساختمانهای سنتی بوشهر authors

علی اقتداری

عضو هیئت علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان

هانیه خواجه ئیان

کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دانلود واتسون- کنت لب(1376)، «طراحی اقلیمی، ترجمه: وحید قبادیان»، محمد ...
رازجویان، محمود(1386)، «آسایش در پناه باد»، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی ...
رازجویان، محمود(1388)، «آسایش در پناه معماری همساز با اقلیم»، انتشارات ...
رسایی کشوک، سام (1384)، « شکوه ابوشهر»، تهران، انتشارات شروع ...
_ کخ- نیلسن، هاگلر(1385)، «تهویه طبیعی(راهنمای طراحی اقلیمی مناطق گرم»، ...
کلوین، تامی(1389)، «تهویه طبیعی در ساختمان ها»، مترجمان:محمد رضا لیلیان- ...
معماریان _ غلامحسین(1373)، « نگاهی به معماری مسکونی ایران»، تهران، ...
مهدی بهادری نژاد، محمود یعقوبی(1385)، «تهویه و سرمایش طبیعی در ...
Architecture and Sustainabe Urban Spaces Conference Mashhad, Iran, December 2013 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عنصر باد به عنوان مؤثرترین سیستم غیرفعال طبیعی در تهویه ساختمانهای سنتی بوشهر" توسط علی اقتداری، عضو هیئت علمی گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان؛ هانیه خواجه ئیان، کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس معماری و فضاهای شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تهویه طبیعی، م عماری پایدار، باد، معماری بندر بوشهر هستند. این مقاله در تاریخ 5 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 927 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توجه به اقلیم، بستر و فاکتورهای اقلیمی که در آن معماری می کنیم می تواند سکوی پرشی برای پرواز به سوی معماری پایدار باشد.دقت به این مهم راه را برای استفاده ا ز نیروهای طبیعی نظیر خورشید، باد، آب و ... فراهم می کند و استفاده از منابع فسیلی را به حداقل می رساند. لذا توجه به فاکتورهای اقلیمی منطقه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عنصر باد به عنوان مؤثرترین سیستم غیرفعال طبیعی در تهویه ساختمانهای سنتی بوشهر با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.