مروری بر فلسفه غذاهای حلال و تفاوت استانداردهای ملی و فرامنطقه ای آن

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 510

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI22_339

تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393

Abstract:

برخورداری از امنیت غذایی و غذای سالم و کافی ابتدایی ترین حق از حقوق هرانسانی است که متاسفانه درجهان امروز بسیاری از آن بی بهره اند. با توجه به اینکه بر دامنه این بحران در دهه های پیش رو افزوده خواهد شد،امروزه با گسترش دامنه مبادلات تجاری، پا یبندی به الزامات و تعهدات تجارت آزاد و تولید و مصرف انبوه افزودنی های خوراکی با منشأ حیوانی، بررسی و احراز حلیت مواد اولیه و فراورده های غذایی، بیش از پیش ضرورت دارد.اهمیت موضوع غذای حلال به لحاظ اعتقادی بر هیچ مسلمان آگاهی پوشیده نیست. زیرا خداوند رحمان در آیات متعدد، گروه انسانها را امر به خوردن غذای حلال و پاکیزه می نماید و خوردن غذای حرام را به منزله پیروی از شیطان می داند.

Keywords:

امنیت غذایی- حلال- مسلمان

Authors

روشنک رضایی

دانشجوی صنایع غذایی دانشگاه ارومیه

علی رضا حسین پور

دانشجوی صنایع غذایی دانشگاه ارومی

میرخلیل پیروزی فرد

دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :