مروری بر غذاهای حلال و اهمیت ذبح اسلامی

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 560

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI22_110

تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393

Abstract:

در اسلام تأکید گستردهای بر تمیزی و تطابق مواد غذایی با قوانین اسلام شده است. برای استفاده مواد غذایی و آشامیدنی توسط مسلمانان به عنوان مواد غذایی حلال این مواد بایستی توسط قوانین اسلام که در قرآن بیان شده است تأیید شده یا به عبارت دیگر حلالباشد. حلال یک کلمه عربی به معنای اجازه داده شده، تأئید شده و مطابق با قانون است. واژه مقابل حلال حرام به معنای ممنوع شده است. موادی که مرز دقیق میان حلال یا حرام بودن آنها نعین نشده باشد شبهه ناک ( مشبوه) نامیده میشوند. یک عبارت دیگر در این مورد عبارت مکروه است که به موادی اطلاق میشود که در عین حال که حرام نیست اما برای استفاده مسلمانان توصیه نمیشود ( 1). به علتاهمیت و نیاز به وجود مواد غذایی حلال به ویژه برای مسلمانان ساکن کشورهای غیرمسلمان، در این تحقیق تلاش شده است تا به تعریفکلی از مواد غذایی حلال و حرام و علت حرام بودن برخی مواد غذایی، روشهای ذبح اسلامی، لزوم وجود رقابت در تولید غذاهای حلال و یک نتیجه گیری کلی پیرامون آینده این صنعت پرداخته شود.

Authors

الهام نورمحمدی

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • کلی مصرف کنندگان مسلمان قادر به تصیف غذاهای حلال و ...
  • _ Al Jallad, N. The concepts of al-halal and al-haram ...
  • . Zaman Khan Khattak, J., Mir, A., Anwar, Z., Mustatab ...
  • . .S.Qureshi, S., Jamal, M., Qureshi, M.S., Rauf, M., Syed, ...
  • . Havinga, T. Regulating halal and kosher foods: different arrangements ...
  • . Bohari1, A.M. Hin, Ch. & Fuad, N. The competitiveness ...
  • نمایش کامل مراجع