سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر افزودنی های نانو کربن بر گرافیتاسیون آند باتری های لیتیمی ذخیره کننده سلول های خورشیدی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,385

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NANOENERTECH02_012

Index date: 17 October 2014

اثر افزودنی های نانو کربن بر گرافیتاسیون آند باتری های لیتیمی ذخیره کننده سلول های خورشیدی abstract

توسعه وسایل الکترونیکی تقاضا را برای باتریهای قابل شارژ افزایش داده است که در این میان باتری های لیتیمی از دیگر انواع باتری ها عملکرد و بازده مناسب تری دارند. یکی از کاربردهای اصلی باتری های لیتیمی به عنوان انباره ذخیره ساز انرژی حاصل از پنل های خورشیدی می باشد. در باتری های قابل شارژ لیتیمی کاربرد گرافیت ها و مواد کربنی به عنوان آند تاکنون تقریبا بدون رقیب بوده اند. این مواد گرافیتی علاوه بر ویژگی هایی چون پتانسیل آندی نزدیک به لیتیم فلزی، واکنش اکسایش/کاهش برگشت پذیر و ظرفیت ویژه نسبتا بالا، مشکلات ایمنی به کارگیری لیتیم فلزی را نیز در بر ندارند. در این پژوهش گرافیت مصنوعی جهت کاربرد به عنوان آند باتری لیتیمی از قیر قطران تولید شده است. پخت اولیه نمونه ها در 1000 درجه سانتی گراد انجام گرفت و سپس نمونه های حاوی افزودنی کربن نانو تیوب و کربن بلک جهت گرافیتاسیون تا دمای 2000 درجه سانتی گراد حرارت دیدند. بررسی تاثیر افزودنی ها، در دماهای مختلف کربونیزاسیون و گرافیتاسیون نظیر 1000 و 2000 درجه سانتی گراد با مطالعات ریز ساختاری توسط میکروسکوپ الکترونی رویشی (SEM) انجام شد. همچنین از آنالیز تفرق اشعه ایکس و طیف رامان برای تعین فازهای حاصل شده حین عملیات حرارتی و تغییرات ساختاری استفاده شد. نتایج نشان داد که افزودنی کربن نانو تیوب، بر گرافیتاسیون قطران مزوفاز تاثیر مناسبی دارد ولی کربن بلک اثر قابل توجهی، برای کاهش دمای گرافیتاسیون ندارد.

اثر افزودنی های نانو کربن بر گرافیتاسیون آند باتری های لیتیمی ذخیره کننده سلول های خورشیدی Keywords:

اثر افزودنی های نانو کربن بر گرافیتاسیون آند باتری های لیتیمی ذخیره کننده سلول های خورشیدی authors

حسام فلاح آرانی

دانشکده مواد دانشگاه علم و صنعت تهران-ایران

علیرضا میرحبیبی

دانشکده مواد دانشگاه علم و صنعت تهران-ایران

حسام فلاح آرانی

گروه غیرفلزی پژوهشگاه نیرو تهران-ایران

حسین کوهانی

گروه غیرفلزی پژوهشگاه نیرو تهران-ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
G. Savage, Chapman and Hall, "Carbon Carbon Composites, " (1993). ...
Y. K. Kazanov, "Formation of PitchCoke Graphitized ...
Electrodes", published in Koks i Khimiya, 2008, No. 7, pp. ...
H. Marsh and R. Menendez, "carbons from pyrolysis of pitches, ...
B.T. Kelly, "Physics of Graphite, " 17-19 (1981). ...
Hugh O. Pierson, "handbook of carbon, graphite, diamond and fullerenes. ...
Hongyan Xia, Jiping Wang, Bin Huang, Zhongqi Shi, Guiwu liu, ...
Koichi Kanno, Kwang Eui Yoon, Juan J. Fernandez, Isao Mochida, ...
the carbonization of mesophase pitch.. Carbon. Vol. 32. No. 5. ...
Sumihito Ishida, Yozo Korai, Isao Mochida, "Stabilization and carbonization properties ...
Emeline Charon2, Justin Pageot, M aria-Fernanda Romero- Sarmiento. Raman micro ...
Li Tongqi, Liu Xiujun, Wang Chengyang, and Wang Hui."SEM analysis ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر افزودنی های نانو کربن بر گرافیتاسیون آند باتری های لیتیمی ذخیره کننده سلول های خورشیدی" توسط حسام فلاح آرانی، دانشکده مواد دانشگاه علم و صنعت تهران-ایران؛ علیرضا میرحبیبی، دانشکده مواد دانشگاه علم و صنعت تهران-ایران؛ حسام فلاح آرانی، گروه غیرفلزی پژوهشگاه نیرو تهران-ایران؛ حسین کوهانی، گروه غیرفلزی پژوهشگاه نیرو تهران-ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باتری لیتیم ،گرافیت، قیر قطران هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1385 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه وسایل الکترونیکی تقاضا را برای باتریهای قابل شارژ افزایش داده است که در این میان باتری های لیتیمی از دیگر انواع باتری ها عملکرد و بازده مناسب تری دارند. یکی از کاربردهای اصلی باتری های لیتیمی به عنوان انباره ذخیره ساز انرژی حاصل از پنل های خورشیدی می باشد. در باتری های قابل شارژ لیتیمی کاربرد گرافیت ها و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر افزودنی های نانو کربن بر گرافیتاسیون آند باتری های لیتیمی ذخیره کننده سلول های خورشیدی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.