سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تجربی راندمان حرارتی و الکتریکی سیستم فتوولتائیک حرارتی با خنک کاری نانوسیال

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,125

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NANOENERTECH02_025

Index date: 17 October 2014

بررسی تجربی راندمان حرارتی و الکتریکی سیستم فتوولتائیک حرارتی با خنک کاری نانوسیال abstract

یکی از مهمترین مشکلات سیستم های فتوولتائیک راندمان پایین تبدیل انرژی الکتریکی و کاهش راندمان آنها با افزایش دما می باشد، خنک کردن این صفحات از چنین افت نامطلوبی جلوگیری می کند. برای خنک کردن سلول فتوولتائیک هم از هوا و هم از آب استفاده می شود. در این مقاله با طراحی و ساخت کلکتور فتوولتائیک حرارتی با خنک کاری نانوسیال به عنوان سیال عامل، پس از معرفی پارامترهای موثر بر عملکرد الکتریکی سیستم، به بررسی نتایج آزمایشگاهی اثر تغییر جریان جرمی نانوسیال بر راندمان الکتریکی سیستم پرداخته می شود. در آزمایش ها پارامترهای مختلف جوی، حرارتی و الکتریکی سیستم همچون شدت تابش خورشید، سرعت باد، دمای محیط، دمای نانوسیال ورودی، دمای نانوسیال خروجی، دمای سطح مدول فتوولتائیک، دمای صفحه جاذب، ولتاژ مدار باز و جریان اتصال کوتاه اندازه گیری شده است. با انجام یک سری آزمایش به بررسی تغییرات دبی در سه حالت جریان آرام، گذرا و آشفته بر راندمان های انرژی و اکسرژی کلکتور پرداخته می شود. همچنین در این مقاله با حل عددی به بررسی تغییرات دبی بر راندمان الکتریکی کلکتور و مقایسه آنها با نتایج بدست آمده از کار آزمایشگاهی پرداخته شده است. با بررسی نتایج مشخص می شود که استفاده از سیستم خنک کاری باعث افزایش راندمان الکتریکی می شود، که با افزایش دبی جریان این افزایش راندمان روندی صعودی دارد.

بررسی تجربی راندمان حرارتی و الکتریکی سیستم فتوولتائیک حرارتی با خنک کاری نانوسیال Keywords:

بررسی تجربی راندمان حرارتی و الکتریکی سیستم فتوولتائیک حرارتی با خنک کاری نانوسیال authors

محمد داستانیان

دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سیستان و بلوچستان شهرستان زاهدان، استان سیستان و بلوچستان

سعید فراهت

دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سیستان و بلوچستان شهرستان زاهدان، استان سیستان و بلوچستان

محسن مهدوی عادلی

دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سیستان و بلوچستان شهرستان زاهدان، استان سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Hendrie, S. D., (1979). "Evaluation of combined ph O t ...
Florschuetz, L.W., (1979). "Extension of the Hottel-Wh illier model to ...
_ _ _ for flat-plate ...
_ _ _ _ international conference on passive and low ...
Tiwari, A., Sodha, M. "Performance evaluation of solar PVT system ...
Joshi, S. Tiwari, A. "Energy and exergy efficiencies of a ...
Sarhaddi, F., Farahat, S., Ajam, H., Behzadmehr, _ Mahdavi Adeli, ...
Sarhaddi, F., Farahat, S., Ajam, H., Behzadmehr, A. "Exergetic performance ...
Sobhnamayan, F., Hamidi, A. , Monavari, H.R. Sarhaddi, F., Farahat, ...
Saidur, R., Meng, T.C., Said, Z., Hasanuzzama. M., Kamyar, A., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تجربی راندمان حرارتی و الکتریکی سیستم فتوولتائیک حرارتی با خنک کاری نانوسیال" توسط محمد داستانیان، دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سیستان و بلوچستان شهرستان زاهدان، استان سیستان و بلوچستان؛ سعید فراهت، دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سیستان و بلوچستان شهرستان زاهدان، استان سیستان و بلوچستان؛ محسن مهدوی عادلی، دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سیستان و بلوچستان شهرستان زاهدان، استان سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بررسی آزمایشگاهی، کلکتور، فتوولتائیک، راندمان الکتریکی، ولتاژ مدار باز، جریان اتصال کوتاه هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1125 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین مشکلات سیستم های فتوولتائیک راندمان پایین تبدیل انرژی الکتریکی و کاهش راندمان آنها با افزایش دما می باشد، خنک کردن این صفحات از چنین افت نامطلوبی جلوگیری می کند. برای خنک کردن سلول فتوولتائیک هم از هوا و هم از آب استفاده می شود. در این مقاله با طراحی و ساخت کلکتور فتوولتائیک حرارتی با خنک کاری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تجربی راندمان حرارتی و الکتریکی سیستم فتوولتائیک حرارتی با خنک کاری نانوسیال با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.