سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود خواص نانولوله های کربنی و کاربرد آن در صنعت برق و انرژی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,199

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NANOENERTECH02_043

Index date: 17 October 2014

بهبود خواص نانولوله های کربنی و کاربرد آن در صنعت برق و انرژی abstract

یک نانولوله، همانطور که از نامش برمی آید، یک استوانه ی توخالی با قطری در حد نانومتر است. طول هر نانولوله می تواند از چند نانومتر تا چند میکرومتر باشد. نانولوله های کربنی با خواص فوق العاده حرارتی و الکتریکی خود می توانند تأثیر بسزایی بر علم مواد، الکترونیک و فناوری نانو داشته باشند.اگر یک نانولوله ی تک/چند دیواره را در نظر بگیریم، با پایدار کردن و بالا بردن کیفیت پراکندگی آن میتوان به خواص و کاربردهای بیشتری از نانولوله ها دست یافت که برخی از این کاربردها عبارتند از ساخت ترانزیستورهای سریع وکوچک با مصرف انرژی پایین، حسگرهای شیمیایی و فیلم های شفاف رسانا برای سلول های خورشیدی، حسگرهای زیستی، ابرخازن ها و باتری ها. در ابعاد نانومتری، چند پارامتر مهم وجود دارد که تاثیر بسیاری بر خواص مواد می گذارد. اندازه و شکل فیزیکی نانومواد و چگونگی پیوندهای بین اتمی آنها از قبیل این پارامترها هستند. در مورد نانولوله های کربنی، پارامترهایی مانند طول، قطر، نحوهی چینش اتمها در ساختار نانولوله، تعداد دیواره ها،نقص های ساختاری و گروه های عاملی موجود بر روی نانولوله از جمله خواص فیزیکی و شیمیایی هستند که در تعیین خواص نقش دارند. روش های مختلفی برای بهبود خواص نانولوله های کربنی و بهینه سازی کاربردهای آن وجود دارد که اغلب دارای سرعت، بازدهی و مقیاس صنعتی مناسبی نیستند. در این مقاله، با عامدار کردن نانولوله توسط تکنیک فرا صوت و دکوریت کردن آن با نقره مواردی مانند بالا بردن کیفیت پراکندگی و رسانایی نانولوله کربنی، بررسی می شوند که در این راستا نوع اسید، غلظت نقره، شرایط عملیاتی مانند دما و زمان تأثیر گذار است.

بهبود خواص نانولوله های کربنی و کاربرد آن در صنعت برق و انرژی Keywords:

بهبود خواص نانولوله های کربنی و کاربرد آن در صنعت برق و انرژی authors

ندا اجاقی

گروه مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد مشهد، ایران

مرتضی مغربی

گروه مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد مشهد، ایران

مجید بنی آدم

گروه مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد مشهد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Y. Hernandez, V. Nicolosi, M. Lotya, F. Blighe, ZH. Sun, ...
P. Cheng Ma, B. Zhong Tang, J-K. Kim, "Effect of ...
B. Zhao, B. L. Yadian, Z. J. Li, P. Liu ...
H. G. Cho, S. W. Kim, H. J. Lim, C. ...
C. M. Chen, M. Chen, Y. W. Peng, C. H. ...
L. A. Montoro, J. M. Rosolen. _ multi-step treatment to ...
F. Xin, L. Li, :Decoration of carbon nanotubes with silver ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود خواص نانولوله های کربنی و کاربرد آن در صنعت برق و انرژی" توسط ندا اجاقی، گروه مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد مشهد، ایران؛ مرتضی مغربی، گروه مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد مشهد، ایران؛ مجید بنی آدم، گروه مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد مشهد، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانولوله کربنی؛ پراکندگی؛ نیترات نقره هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1199 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یک نانولوله، همانطور که از نامش برمی آید، یک استوانه ی توخالی با قطری در حد نانومتر است. طول هر نانولوله می تواند از چند نانومتر تا چند میکرومتر باشد. نانولوله های کربنی با خواص فوق العاده حرارتی و الکتریکی خود می توانند تأثیر بسزایی بر علم مواد، الکترونیک و فناوری نانو داشته باشند.اگر یک نانولوله ی تک/چند دیواره را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود خواص نانولوله های کربنی و کاربرد آن در صنعت برق و انرژی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.