سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر ضخامت لایه فوتوآند با ساختار کره توخالی دی اکسید تیتانیم بر خواص فوتوولتاییک سلول خورشیدی رنگدانه ای

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 735

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NANOENERTECH02_052

Index date: 17 October 2014

بررسی اثر ضخامت لایه فوتوآند با ساختار کره توخالی دی اکسید تیتانیم بر خواص فوتوولتاییک سلول خورشیدی رنگدانه ای abstract

ساختار کره توخالی دیاکسید تیتانیم با روش تمپلیت کربنی سنتز شده و آزمایشات میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدان و پراش اشعه ی ایکس بر روی پودر حاصل انجام شده است. پوشش کره های توخالی دیاکسید تیتانیم بر روی فوتوآند سلول خورشیدی رنگدانه ای با ضخامت های مختلف ایجاد شده و پس از اندازه گیری میزان بازده تبدیل نور به انرژی الکتریکی، از لایه ی فوتوآند با ضخامت 18 میکرومتر بازده 4/48 گزارش شده است.

بررسی اثر ضخامت لایه فوتوآند با ساختار کره توخالی دی اکسید تیتانیم بر خواص فوتوولتاییک سلول خورشیدی رنگدانه ای Keywords:

ساختار کره توخالی دی اکسید تیتانیم , سلول خورشیدی رنگدانه ای , تمپلیت کربنی

بررسی اثر ضخامت لایه فوتوآند با ساختار کره توخالی دی اکسید تیتانیم بر خواص فوتوولتاییک سلول خورشیدی رنگدانه ای authors

یاسمن تبری سعدی

دانشگاه صنعتی شریف تهران، ایران

محمدرضا محمدی

دانشگاه صنعتی شریف تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. Hexing Li, Zhenfeng Bian, Jian Zhu, Dieqing Zhang, Guisheng ...
Enha 7n c edPh otocatalytic Activity, _ CHEM. SoC. 2007, ...
. B. Oregan, M. Gratzel, A low-cost, high- efficiency solar ...
films, Nature, 1 991, 353, 373-340. ...
. Yanwei Zhang, Jing Zhang Peiqing Wang, Guangtao Yang, Qiang ...
/4]. Haiqiang Wang, Zhongbiao _ Yue Liu, A Simple Two-Step ...
. Qian Zhang, Wei Li, Shouxin Liu, Controlled fabrication of ...
. Y.X. Zhang, G.H. Li, Y.C. Wa, T. Xie, Sol-gel ...
titania hollow spheres by catalyst-free hydrothermal method andtheir high thermal ...
/8]. V. Baglio, M. Girolamo, V. Antonucci, A. S. Arico, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر ضخامت لایه فوتوآند با ساختار کره توخالی دی اکسید تیتانیم بر خواص فوتوولتاییک سلول خورشیدی رنگدانه ای" توسط یاسمن تبری سعدی، دانشگاه صنعتی شریف تهران، ایران؛ محمدرضا محمدی، دانشگاه صنعتی شریف تهران، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس تخصصی فناوری نانو در صنعت برق و انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختار کره توخالی دی اکسید تیتانیم؛ سلول خورشیدی رنگدانه ای؛ تمپلیت کربنی هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 735 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ساختار کره توخالی دیاکسید تیتانیم با روش تمپلیت کربنی سنتز شده و آزمایشات میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدان و پراش اشعه ی ایکس بر روی پودر حاصل انجام شده است. پوشش کره های توخالی دیاکسید تیتانیم بر روی فوتوآند سلول خورشیدی رنگدانه ای با ضخامت های مختلف ایجاد شده و پس از اندازه گیری میزان بازده تبدیل نور به انرژی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر ضخامت لایه فوتوآند با ساختار کره توخالی دی اکسید تیتانیم بر خواص فوتوولتاییک سلول خورشیدی رنگدانه ای با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.