سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر تراکم بوته و آرایش کاشت بر کمیت و کیفیت چغندرقند

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,616
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NABATAT09_204

Index date: 17 October 2014

اثر تراکم بوته و آرایش کاشت بر کمیت و کیفیت چغندرقند abstract

تراکم بوته در واحد سطح مهم ترین جزء عملکرد چغندرقند می باشد. چون علاوه بر اینکه همراه با وزن تک ریشه، عملکرد ریشه را تعیین می کند، نقش بسیار موثری در کنترل دیگر اجزای عملکرد چغندرقند یعنی درصد قند و مواد بوجود آورنده ملاس دارد . در این آزمایش اثر دو فاصله خطوط کاشت (60cm و 50) و سه فاصله بوته روی ردیف (25m و 20 و 15) و در نتیجه شش سطح تر اکم بوته در هکتار بصورت اسپلیت پلات درقالب طرح بلوک کامل تصادفی در طی دو سال مورد بررسی قرار گرفت . بررسی داده ها نشان می دهد که فاصله خطوط کاشت اثر معنی داری بر عمل کرد ریشه و شکر سفید ندارد اما فاصله بوته روی ردیف و اثر م تقابل آن با فاصله خطوط کاشت اثر معنی داری بر روی عملکرد های مذ کور دارند . بهرحال بیشترین عملکرد ریشه و عملکرد شکرسفید در تیمار فاصله خطوط کاشت کاشت ٥٠ فاصله بوته ٢٠ سانتی متر با تر اکم صد هزار بوته در هکتار حاصل گردید.

اثر تراکم بوته و آرایش کاشت بر کمیت و کیفیت چغندرقند Keywords:

اثر تراکم بوته و آرایش کاشت بر کمیت و کیفیت چغندرقند authors

مهرداد رهنمائیان

مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان- ایستگاه بروجرد

داریوش فتح اله طالقانی

موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قند

مقاله فارسی "اثر تراکم بوته و آرایش کاشت بر کمیت و کیفیت چغندرقند" توسط مهرداد رهنمائیان، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان- ایستگاه بروجرد؛ داریوش فتح اله طالقانی، موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قند نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آرایش کاشت، تراکم بوته، چغندرقند، کمیت و کیفیت هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2616 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تراکم بوته در واحد سطح مهم ترین جزء عملکرد چغندرقند می باشد. چون علاوه بر اینکه همراه با وزن تک ریشه، عملکرد ریشه را تعیین می کند، نقش بسیار موثری در کنترل دیگر اجزای عملکرد چغندرقند یعنی درصد قند و مواد بوجود آورنده ملاس دارد . در این آزمایش اثر دو فاصله خطوط کاشت (60cm و 50) و سه فاصله ... .