سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر تقسیط دوزهای مختلف گلایفوسیت بر رویش مجدد علف هرز شیرین بیان

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 713
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NABATAT09_902

Index date: 17 October 2014

اثر تقسیط دوزهای مختلف گلایفوسیت بر رویش مجدد علف هرز شیرین بیان abstract

شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) بعنوان یکی از علف های هرز غالب در مزارع دیم استان کرمانشاه شناخته شده است و سالانه خسارت زیادی به مزارع دیم استان وارد می سازد. در این تحقیق جهت کنترل رویش مجدد شیرین بیان از دوزهای خرد شده گلایفوسیت که یک علف کش سیستم یک می باشد استفاده شده است . این تحقیق بصورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در ایستگاه تحقیقات معاونت مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم ‐- سرارود در سال 84-1383 اجر ا گردید. فاکتورها شامل A: دوز علف کش گلایفوسیت با سه سطح (2، 4 و 6 لیتر در هکتار ) و B: اسپلیت دوزها (دوز کامل، نصف و ربع دوز ) که تیمار های یک بلو ک عبارتند از : (a1b1) 2 لیتر در هکتار گلایفوسیت بطور یکجا، (a1b2) 2 لیتر تقسیط شده به دو نصف، به فاصله ٣ روز، (a1b3) 2 لیتر، تقسیط شده به چهار نیم لیتری به فاصله ٣ روز، (a2b1) 4 لیتر در هکتار گلایفوسیت بطور یکجا، (a2b2) 4 لیتر تقسیط شده به دو نصف، به فاصله ٣ روز، (a2b3) 4 لیتر، تقس یط شده به چهار قسمت یک لیتری به فاصله ٣ روز، (a3b1) 6 لیتر بطور یکجا، (a3b2) 6 لیتر، تقسیط شده به دو نصف، به فاصله ٣ روز، (a3b3) 6 لیتر تقسیط شده به چهار یک و نیم لیتری به فاصله ٣ روز . آزمایش در زمین آیش با رویشیکنواخت شیرین بیان اجرا گرد ید. قبل از اعمال تیمارها تعداد شیرین بیان در مترمربع شمارش گردید و بعد تیمارها اعمال گردیدند . در پاییز در محل اجرای طرح گندم کشت شد و در بهار تعداد شیرین بیان سبز شده در محل تیمارها شمارش گردید تا اثر مصرف علف کش بر روی رویش مجدد شیرین بیان مشخص شود . نتایج نشان داد که مصرف یکجای ٦ لیتر در هکتار گلایفوسیت دارای کمترین تر اکم در رویش مجدد شیرین بیان بوده است و این نشان می دهد که بیشترین اثر را در کنترل رویش مجدد شیرین بیان داشته است، همچنین تیمار های ٤ لیتر در ه کتار بطور یکجا و ٦ لیتر با تقسیط به دو تا ٣ لیتر به فاصله ٣ روز در رده بعدی میزان تاثیر بر رویش مجدد شیرین بیان قرار گرفتند.

اثر تقسیط دوزهای مختلف گلایفوسیت بر رویش مجدد علف هرز شیرین بیان Keywords:

اثر تقسیط دوزهای مختلف گلایفوسیت بر رویش مجدد علف هرز شیرین بیان authors

عبدالوهاب عبدالهی

اعضای هیات علمی معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم

رضا حق پرست

اعضای هیات علمی معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم

رضا محمدی

اعضای هیات علمی معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم

مقاله فارسی "اثر تقسیط دوزهای مختلف گلایفوسیت بر رویش مجدد علف هرز شیرین بیان" توسط عبدالوهاب عبدالهی، اعضای هیات علمی معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم؛ رضا حق پرست، اعضای هیات علمی معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم؛ رضا محمدی، اعضای هیات علمی معاونت موسسه تحقیقات کشاورزی دیم نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شیرین بیان، گلایفوسیت، دوز تقسیط شده، علف هرز هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 713 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) بعنوان یکی از علف های هرز غالب در مزارع دیم استان کرمانشاه شناخته شده است و سالانه خسارت زیادی به مزارع دیم استان وارد می سازد. در این تحقیق جهت کنترل رویش مجدد شیرین بیان از دوزهای خرد شده گلایفوسیت که یک علف کش سیستم یک می باشد استفاده شده است . این تحقیق بصورت آزمایش ... .