سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برون سپاری در مدیریت منابع انسانی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,451

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EMASS01_147

Index date: 17 October 2014

برون سپاری در مدیریت منابع انسانی abstract

با توجه به رشد روز افزون فعالیت های شرکت ها برخی از فعالیت های خود را به شرکت های کوچکتر می سپارند. به چنین فعالیتی در ادبیات مدیریت برون سپاری گفته می شود. شرکت ها برای این کار دلایل زیادی دارند. دلایلی مثل صرفه جویی مالی، تمرکز استراتژیک، دستیابی به تکنولوژی پیشرفته، بهبود سطح خدماتی، دستیابی به متخصصان ویژه و سیاست های سازمانی. اصل کلیدی برای برون سپاری در منافع قراردادی در حوزه های انتخابی این است که این حوزه ها قابلیت ایجاد یک مزیت رقابتی را داشته باشند. روند این واگذاری به سمت فعالیت های با ارزش افزوده کمتر می باشد و فعالیت های اساسی شرکت درخود شرکت انجام می گیرد. این کار باعث می شود که سازمان ها تمرکز بر روی فعالیت های اساسی خود را افزایش دهند و به این ترتیب بهره وری خود را بالا ببرند. تاریخچه برون سپاری حاکی از وجود سه موج اصلی در پیدایش فعالیت های برون سپاری بوده است: موج اولیه، موج ورود تکنولوژی و موج برون سپاری شرکت ها. دامنه موج آخر به فعالیت های مدیریت منابع انسانی نیز رسیده تا آنجا که امروزه شرکت ها فعالیت های مدیریت منابع انسانی خود از استخدام کارکنان تا توسعه رهبری تا نظارت اجرایی تا باز نشستگی را برون سپاری می کنند. با توجه به اهمیت این انجام اینفعالیت، شناسایی فعالیت هایی از مدیریت منابع انسانی که مستعد برون سپاری هستند می توانند برای مدیران سازمان ها مفید باشند. این فعالیت ها شامل چهار گروه جبران خدمات، استخدام و انتخاب، آموزش و بهداشت و ایمنی می باشد. همچنین مدل ها و دیدگاه های مختلفی برای شناسایی فعالیت های مستعد برون سپاری فعالیت های منابع انسانی به وجود آمده است، مثل مدل هزینه تبادل. هر چند برون سپاری دارای مزایای متعددی است ولی تاثیرات جدی وارده به روحیات کارکنان و انتقال دانش سازمان به شرکت های انجام دهنده برون سپاری می تواند سازمان را تهدید کند لذا مدیریت برون سپاری فعالیت های منابع انسانی و انتخاب مناسب انجام دهندگان برون سپاری بسیار مهم و شایسته توجه ویژه از سوی مدیران سازمان می باشد.

برون سپاری در مدیریت منابع انسانی authors

اکرم دستیاری

عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد پلدختر

محمد محمدی

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (گرایش مالی)

حسین بردستانی

کارشناس ارشدبازرگانی بین الملل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Belcourt, Monica, Outs ourcing-The benefits and the risks, Human Resource ...
Reynolds, F. Bernard, Hr Operations Outsourcing, Human Resource Outsourcing Group, ...
The Conference Board _ Outsourcing, Outsourcing Human Resources Management, Annual ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برون سپاری در مدیریت منابع انسانی" توسط اکرم دستیاری، عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد پلدختر؛ محمد محمدی، کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (گرایش مالی)؛ حسین بردستانی، کارشناس ارشدبازرگانی بین الملل نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی اقتصاد، مدیریت، حسابداری و علوم اجتماعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برون سپاری، مدیریت منابع انسانی، شایستگی های اساسی، فعالیت های اساسی، مزیت رقابتی هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2451 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به رشد روز افزون فعالیت های شرکت ها برخی از فعالیت های خود را به شرکت های کوچکتر می سپارند. به چنین فعالیتی در ادبیات مدیریت برون سپاری گفته می شود. شرکت ها برای این کار دلایل زیادی دارند. دلایلی مثل صرفه جویی مالی، تمرکز استراتژیک، دستیابی به تکنولوژی پیشرفته، بهبود سطح خدماتی، دستیابی به متخصصان ویژه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برون سپاری در مدیریت منابع انسانی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.