سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آموزش محیط زیست و تاثیر آن بر کاهش خودناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دوره متوسطه استان گیلان)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,093

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEEE01_057

Index date: 17 October 2014

آموزش محیط زیست و تاثیر آن بر کاهش خودناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دوره متوسطه استان گیلان) abstract

انسان به عنوان جزئی از این جهان، باید با دیگر مخلوقات خدا همکاری سازنده و پایدار داشته باشد. انسان در محیط زیست متولد شده و رشد و نمو کرده است. بنابراین باید به گونه ای با آن رابطه برقرار کند که ضمن برخوردار شدن از مواهب طبیعی، در حفظ سلامت و پایداری آن نیز بکوشد. محیط زیست طبیعی، تأثیر شگرفی بر روح و روان آدمی دارد. برعکس آسیب رساندن به محیط زیست و نابودی طبیعت باعث وارد آمدن صدمات و زیان های جبران ناپذیری به بشریت می شود. افسردگی و افزایش بیماری های روحی و روانی انسان امروز، بدون ارتباط به آسیب رساندن به محیط زیست نیست. تخریب محیط زیست تأثیر منفی بر آدمیان و به ویژه بر شیوه رفتار جوانان و نوجوانان می نهد و اثرات ویرانگری بر اخلاق فردی و جمعی جامعه بشری برجای می گذارد. خودناتوان سازی راهبردی است که به صورت آگاهانه و یا ناآگاهانه توسط بسیاری از دانش آموزان به کار گرفته می شود. دانش آموزان خودناتوان ساز هنگام مواجهه با چالش های آموزشگاهی با رفتارهایی از قبیل آماده نشدن برای مسئله، کم کاری، پشت گوش انداختن کار، انتخاب محیط نامناسب برای عمل، دست به خ ودناتوان سازی می زننند تا بهانه ای برای شکست خودشان داشته باشند که پیامدهای این راهبرد، افزایش اضطراب، کم کاری تحصیلی و بدخلقی در آنان خواهد بود. عوامل مؤثر بر خودناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان را با ارائه ی تکالیف مدرسه ای منطبق بر حفاظت از محیط زیست می توان کاهش داد.

آموزش محیط زیست و تاثیر آن بر کاهش خودناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دوره متوسطه استان گیلان) Keywords:

آموزش محیط زیست و تاثیر آن بر کاهش خودناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دوره متوسطه استان گیلان) authors

آسیه رمضانی

عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان، پردیس بنت المهدی صدر رشت

الهه کشاورز

عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان، پردیس بنت المهدی صدر رشت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فیروزی، مهدی؛ مانی حق بهره مندی از محیط زیست سالم ...
حسین زکی، ناظر؛ نگاهی گذرا به نقش اسلام در حمایت ...
کلینکه، کریس؛ مهارت های زندگی، ترجمه محمد خانی، شهرام؛ تهران، ...
دبلیو ژرکی، ویلیام؛ خود پنداری و موفقیت تحصیلی، ترجمه میر ...
رئیسی، فاطمه؛ هاشمی شیخ شبانی، اسماعیل؛ فاتحی زاده، مریم: رابطه ...
موسسه بین المللی آموزشی و پژوهشی خوارزمی- 0 2 مرداد ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آموزش محیط زیست و تاثیر آن بر کاهش خودناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دوره متوسطه استان گیلان)" توسط آسیه رمضانی، عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان، پردیس بنت المهدی صدر رشت؛ الهه کشاورز، عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان، پردیس بنت المهدی صدر رشت نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس سراسری الکترونیکی محیط زیست و انرژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خودناتوان سازی، خودکارآمدی، عملکرد تحصیلی، حفاظت از محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1093 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انسان به عنوان جزئی از این جهان، باید با دیگر مخلوقات خدا همکاری سازنده و پایدار داشته باشد. انسان در محیط زیست متولد شده و رشد و نمو کرده است. بنابراین باید به گونه ای با آن رابطه برقرار کند که ضمن برخوردار شدن از مواهب طبیعی، در حفظ سلامت و پایداری آن نیز بکوشد. محیط زیست طبیعی، تأثیر شگرفی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آموزش محیط زیست و تاثیر آن بر کاهش خودناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان (مطالعه موردی: دوره متوسطه استان گیلان) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.