سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی درجه توسعه یافتگی استان های کشور در بخش ارتباطات با روش تاکسونومی عددی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,027

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EEBM01_033

Index date: 29 October 2014

بررسی درجه توسعه یافتگی استان های کشور در بخش ارتباطات با روش تاکسونومی عددی abstract

بررسی جنبه های مختلف توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مناطق و مقایسه آنها به صورت نسبی، بیانگر میزان برخورداری سطح رفاه و توسعه یافتگی آنها می باشد. تفاوت و شکاف در سطح بر خورداری از شاخص های مختلف توسعه در بین مناطق نشان دهنده تمرکز و قطبی شدن توسعه در کانون ها و محورهایی خاص و عدم برخورداری و محرومیت نسبی بسیاری دیگر از مناطق حاشیه ای می باشد.برای برنامه ریزی های مناسب ملی و منطقه ای و تخصیص بهینه منابع به شناخت نسبی میزان برخورداری استان ها از شاخص های توسعه نیازمندیم تا از این طریق بتوان ضمن تحلیل جایگاه استان ها، با بکارگیری و استفاده از نیروها و ظرفیت های موجود در مناطق به سطح توسعه ای متعادل و همه جانبه که رفاه تمامی افراد را به دنبال داشته باشد دست پیدا نمود .این شناخت گام اول برنامه ریزی جهت رشد و توسعه اقتصادی کشور می باشد. در همین راستا، این پژوهش به بررسبی و رتبه بندی درجه توسعه یافتگی استانها در بخش ارتباطات که یکی از زیربناهای اصلی توسعه است می پردازد و سعی بر آن دارد تا برنامه ریزان و سرمایه گذاران اقتصادی را جهت هدفمند نمودن برنامه ها مساعدت نماید.دانستن شکاف توسعه ای برای برنامه ریزان و نیز وجود زیربناهای توسعه برای سرمایه گذاران از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

بررسی درجه توسعه یافتگی استان های کشور در بخش ارتباطات با روش تاکسونومی عددی Keywords:

بررسی درجه توسعه یافتگی استان های کشور در بخش ارتباطات با روش تاکسونومی عددی authors

ناصر اسد مسجدی

دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده علوم انسانی، یزد

جلیل توتونچی

دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده علوم انسانی، یزد

زهره طباطبایی نسب

دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده علوم انسانی، یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شکرخواه، یونس (1375). خصوصی سازی ارتباطات، فصلنامه رسانه، سال هفتم، ...
مولانا، حمید (1379)، گذر از نوگرائی و دگرگونی جامعه، ترجمه ...
رضوانی، محمدرضا(1383)، مقایسه تطبیقی وضعیت روستاهای شهرستان مرند، پایان نامه ...
بیدآباد، بیژن (1362)، آنالیز تاکسونومی و کاربرد _ در طبقه ...
رضوانی، محمدرضا(1382)، سنجش درجه توسعه یافتگی استانهای کشور با استفاده ...
بختیاری، صادق (1376)، تحلیلی مقایسه ای از توسعه صنعتی استان ...
Al-hassan, Ramatu M (2007). Regional disparities in Ghana: polisy options ...
Bhatia, v.k. &s.c. Rai (2004). Evaluation of _ cio-economic development ...
Joao, Olieria Soares; Manuela Lourenco Marques; Carlos Manuel &Ferreira Monterio ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی درجه توسعه یافتگی استان های کشور در بخش ارتباطات با روش تاکسونومی عددی" توسط ناصر اسد مسجدی، دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده علوم انسانی، یزد؛ جلیل توتونچی، دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده علوم انسانی، یزد؛ زهره طباطبایی نسب، دانشگاه آزاد اسلامی دانشکده علوم انسانی، یزد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس اقتصاد توانمند سازی اصلاح رفتارهای اقتصادی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله درجه توسعه یافتگی، بخش ارتباطات، تاکسونومی عددی، استان های کشور هستند. این مقاله در تاریخ 7 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1027 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی جنبه های مختلف توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مناطق و مقایسه آنها به صورت نسبی، بیانگر میزان برخورداری سطح رفاه و توسعه یافتگی آنها می باشد. تفاوت و شکاف در سطح بر خورداری از شاخص های مختلف توسعه در بین مناطق نشان دهنده تمرکز و قطبی شدن توسعه در کانون ها و محورهایی خاص و عدم برخورداری و محرومیت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی درجه توسعه یافتگی استان های کشور در بخش ارتباطات با روش تاکسونومی عددی با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.