سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آزمایشگاهی تأثیر شکل بار و شکل آستر بر توان کشی آسیاها

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 836

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMSM01_150

Index date: 4 November 2014

بررسی آزمایشگاهی تأثیر شکل بار و شکل آستر بر توان کشی آسیاها abstract

پیش بینی توان لازم در انتخاب، کنترل و بهینه سازی عملکرد آسیاها نقش مهمی ایفا می کند. از این رو تواان کشتی یکی از عوامل مهم کنترلی درمدارهای آسیا کنی است. اغلب روابط ارائه شده برای محاسبه ی توان کشی، از طریق درنظر گرفتن گشتاور م خالف ایجاد شده توسط بار داخل آسیا بدست آمده است. تأثیر میزان پرشدگی، سرعت آسیا و شکل آستر بر تان ک شی با درنظر گرفتن میزان مواد در پرواز و تغییر طول بازوی گشتاور در آسیابی آزمایشگاهی به قطر یک متر مورد بررسی قرار گرفت. در این پژوهش، با استفاده از عکس برداری، میزان بار و درصد مواد در پرواز با آنالیز تصویری محاسبه شد و همچنین با استفاده از نرم افزار Solidworks مرکز جرم بار و طول بازوی گشتاور تعیین گردید. در پرشدگی 45 درصد، به دلیل کاهش نسبی سهم مواد در تماس با آسیا، حداکثر میزان بار در پرواز در سرعت 100 درصد (نسبت به سرعت بحرانی) مشاهده شد. در حالی که برای 15 درصد پرشدگی این امر در سرعت 85 درصد حاصل شد. علاوه بر این، حداکثر طول بازوی گشتاور برای 15 درصد پرشدگی در سرعت 45 دصد و برای 45 درصد پرشدگی در سرعت نزدیک به 80 درصد آسیا اتفاق افتاد. تغییرات توان کشی برای آستر نو و آستر سائیده شده ی سرچشمه (5184 ساعت کارکرد) تعیین شد و م شخص گردید که آستر سائیده شده در تمامی سرعت های آسیا نسبت به آستر نو توان کشی بیشتری دارد. به عنوان مثال، برای 25 درصد پرشدگی و سرعت 70 درصد سرعت بحرانی، توان کشی آستر سائیده شده 10 درصد بیشتر از آستر نو بود.

بررسی آزمایشگاهی تأثیر شکل بار و شکل آستر بر توان کشی آسیاها Keywords:

بررسی آزمایشگاهی تأثیر شکل بار و شکل آستر بر توان کشی آسیاها authors

سعید رحمانی دهنوی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران

رشاد حسامی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران

مصطفی مالکی مقدم

استادیار فرآوری مواد معدنی، دانشگاه ولی عصر رفسنجان، رفسنجان، ایران

صمد بنیسی

استادفرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bond F.C., 1962. Additions and revision to "Crushing and grinding ...
Morrell S., 1993. The optimization of power draw in wet ...
Clercq B. D., Lant P.A., and Vanrolleghem P.A., Focused beam ...
Professor ofMineral Processing, Shahid bahonar University of Kerman, Bani si@mail ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آزمایشگاهی تأثیر شکل بار و شکل آستر بر توان کشی آسیاها" توسط سعید رحمانی دهنوی، کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران؛ رشاد حسامی، کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران؛ مصطفی مالکی مقدم، استادیار فرآوری مواد معدنی، دانشگاه ولی عصر رفسنجان، رفسنجان، ایران؛ صمد بنیسی، استادفرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی علوم معدنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آسیا، بازوی گشتاور، توان کستی، شکل بار هستند. این مقاله در تاریخ 13 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 836 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیش بینی توان لازم در انتخاب، کنترل و بهینه سازی عملکرد آسیاها نقش مهمی ایفا می کند. از این رو تواان کشتی یکی از عوامل مهم کنترلی درمدارهای آسیا کنی است. اغلب روابط ارائه شده برای محاسبه ی توان کشی، از طریق درنظر گرفتن گشتاور م خالف ایجاد شده توسط بار داخل آسیا بدست آمده است. تأثیر میزان پرشدگی، سرعت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر شکل بار و شکل آستر بر توان کشی آسیاها با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.