سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

دفاع سایبری دانش بنیان با رویکرد بومی سازی تکنولوژی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,562

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AIHE08_511

Index date: 4 November 2014

دفاع سایبری دانش بنیان با رویکرد بومی سازی تکنولوژی abstract

در دهه اخیر با ظهور فناوری اطلاعات و اینترنت شاهد پیدایش مفاهیم جدیدی همچون جنگ و دفاع سایبری در حوزه امنیت جهانی بوده ایم. از اینرو دولت ها با صرف هزینه های گزاف، درصدد تسلط هرچه بیشتر بر فضای سایبری برآمده اند. در این میان، موقعیت استراتژیک ایران در جهان، سبب اهمیت بیشتر این موضوع برای کشور شده است. متأسفانه، ضعف های موجود در کشور در زمینه تکنولوژی های مدرن سبب آسیب پذیری ایران در مقابل حملات سایبری شده است. لذا برای دفاع از کشور و نیز تبدیل شدن به قدرتی فرامنطقه ای در حوزه سایبری نیازمند برنامه ریزی های دقیق جهت ایجاد ارتش سایبری و نیز بومی کردن تکنولوژی های مدرن هستیم .

دفاع سایبری دانش بنیان با رویکرد بومی سازی تکنولوژی Keywords:

دفاع سایبری دانش بنیان با رویکرد بومی سازی تکنولوژی authors

حسین مددی آتشگاه

سرهنگ مخابرات و جنگال ستاد جانشین گروه ۴۰۱ فاوا سرلشگر خشرو نزاجا

میلاد افشار نادری

کارشناس ارشد فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز

عبدالقادیر قزلجه

کارشناس ارشد هوافضا دانشگاه صنعتی مالک اشتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
TEC HNOLOGY OFFICE (STO), 2011. ...
D. J. Kay, T. J. Pudas, and B. Young, "DDEFENSE ...
A. A. C?rdena, S. Amin, and S. Sastry, "Research Challenges ...
E. Nakashima, G. Miller, and J. Tate, "US, Israel developed ...
P. Farwell and R. Rohozinski, "Stuxnet and the future of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "دفاع سایبری دانش بنیان با رویکرد بومی سازی تکنولوژی" توسط حسین مددی آتشگاه، سرهنگ مخابرات و جنگال ستاد جانشین گروه ۴۰۱ فاوا سرلشگر خشرو نزاجا؛ میلاد افشار نادری، کارشناس ارشد فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز؛ عبدالقادیر قزلجه، کارشناس ارشد هوافضا دانشگاه صنعتی مالک اشتر نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی علوم مهندسی، ایده های نو (۸) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حملات سایبری، دفاع سایبری، تکنولوژی بومی، ارتش سایبری، سپرسایبری هستند. این مقاله در تاریخ 13 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2562 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه اخیر با ظهور فناوری اطلاعات و اینترنت شاهد پیدایش مفاهیم جدیدی همچون جنگ و دفاع سایبری در حوزه امنیت جهانی بوده ایم. از اینرو دولت ها با صرف هزینه های گزاف، درصدد تسلط هرچه بیشتر بر فضای سایبری برآمده اند. در این میان، موقعیت استراتژیک ایران در جهان، سبب اهمیت بیشتر این موضوع برای کشور شده است. متأسفانه، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله دفاع سایبری دانش بنیان با رویکرد بومی سازی تکنولوژی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.