طرح و پیاده سازی سیستم اتوماسیون تامین انرژی خورشیدی در صنعت دامداری و کشاورزی (مطالعه موردی در دامداری واقع در شهرستان سراوان)

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,013

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

WINDCONF06_085

تاریخ نمایه سازی: 27 آبان 1393

Abstract:

استفاده از انرژی های پاک و تجدیدپذیر هم در جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی و هم به عنوان جایگزینی مناسب برای سوخت های فسیلی از آرمانهای بشر بوده است. از اینرو در مطالعه حاضر به صورت میدانی سیستم مکانیزه ای طراحی و اجرا گردیده که به تامین انرژی موردنیاز در کارگاه دامداری-کشاورزی از محل انرژی خورشیدی پرداخته و در زمان کاهش انرژی خورشیدی و یا اتمام ذخیره سازی به صورت خودکار یا توسط تلفن همراه سیستم تامین انرژی خورشیدی قطع و به ژنراتور منتقل می گردد. ژنراتور ضمن تامین برق موردنیاز به طور همزمان به شارژ باطریها پرداخته و پس از اتمام شارژ باتری ها به صورت خودکار از مدار خارج می گردد. بنابراین زمان استفاده از تامین انرژی توسط ژنراتور و مصرف سوخت به حداقل ممکن خواهد رسید. این سیستم به صورت میدانی در یک کارگاه دامداری-کشاورزی به مساحت حدود 1000 مترمربع بدون وجود انشعاب برق در حومه شهرستان سراوان واقع در استان سیستان و بلوچستان اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفته است. سیستم از چهار بخش کلی شامل 1) سیستم تامین انرژی خورشیدی، 2) سیستم تامین انرژی توسط ژنراتور، 3) سیستم کنترل از راه دور، 4) سیستم توزیع انرژی تشکیل شده و در جهت تامین انرژی موردنیاز در امور دامداری و کشاورزی مورد استفاده قرار گرفته است. در سیستم اجرا شده قادر هستیم عملیاتی نظیر روشن وخاموش نمودن ژنراتور، کنترل روشن یا خاموش بودن ژنراتور، تغییر منبع انرژی (که می تواند انرژی خورشیدی یا ژنراتور باشد)، تنظیم دما و رطوبت اتاق پرورش دام، پرنمودن مخزن آب، آبیاری، نظارت تصویری، تحت کنترل قرار دادن سیستم رایانه مستقر در کارگاه، را از راه دور و با استفاده از تلفن همراه انجام دهیم.

Keywords:

انرژی خورشیدی , کنترل از راه دور , ژنراتور , صنعت دامداری و کشاورزی , نظارت تصویری

Authors

مرتضی یوسفی

کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک، دانشگاه سیستان و بلوچستان

منوچهر یوسفی

عضو هیات علمی مجتمع آموزش عالی سراوان، گروه علوم دامی

مهدی یوسفی

عضو هیات علمی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، دانشکده مهندسی دریا، گروه مهندسی عمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :