بررسی کاربرد های نانوتکنولوژی در زراعت برنج

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,071

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NABATAT13_0613

تاریخ نمایه سازی: 4 آذر 1393

Abstract:

کاربرد کلی نانو فناوری در گیاه برنج در حوزه های مختلف علم مهندسی اعم از مکانیسین و ماشین های کشاورزی گرفته تا خاکشناسی و جغرافیایی زمین و آب و هوا شناسی و زراعت و باغبانی و آبیاری و منابع طبیعی و جنگلبانی و فضای سبز شبکه های آبیاری زهکشی و سازه های هیدرولیکی و تمامی رشته هایی که به حوزه علم زراعت و اصلاح نباتات و مهندسی کشاورزی علی الخصوص در حوزه زراعت برنج فعال هستند کاربرد دارد. در تکنولوژی نانو تنها کوچک بودن اندازه مد نظر نیست، بلکه زمانی که اندازه مواد در این مقیاس قرار می گیرد، خصوصیات ذاتی آنها از جمله رنگ، استحکام، مقاومت در برابر خوردگی و غیره تغییر می یابد. استفاده مدرن از این تکنولوژی بر روی مدیریت محصولات تأثیر مستقیم دارد که کنترل محیطی کشاورزی نامیده می شود. کاربرد های نانو تکنولوژی در شاخه های مختلف کشاورزی از جمله در باغبانی، زراعت و اصلاح بذور، محلول پاشی یا تزریق در بافت گیاهی، ژن درمانی گیاهی، سنسورهای زیستی جهت کشف کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی و دام ها، صنایع غذایی، ماشین های کشاورزی و غیره می باشد. فناوری نانو با استفاده از فرایندهای طبیعی زیستی، شیمیایی و فیزیکی در بازیافت مواد باقیمانده از محصولات کشاورزی و تبدیل آنها به انرژی و یا مواد شیمیایی صنعتی نیز نقش دارد. نانو ذرات بسته به اینکه برایچه کاری مدیریت می شوند خدمات خود را به گیاه و انسان می رسانند. انسان می تواند با مدیریت درست و اصولی از این مواد ضمن غنی نمودن محصول با بسیاری از آفات مبارزه نموده و از بسیاری از کاستی ها و بیماری های فیزیولوژیک نیز باخبر می شوند. جدا از انکه با به خدمت گرفتن این مواد می توانند تمامی مراحل سوخت و ساز و کاتابولیسم و متابولیسم سلولهای گیاهی را فیلمبرداری نموده و گزارش نمود.همچنین در سالهای جدید در عرصه مهندسی کشاورزی و زراعت برنج از نانو کپسولهایی استفاده می کنند که هم به عنوان کود و هم به عنوان عاملی برای مبارزه با بیماری های گیاهی مصرف می شود.

Authors

مهدی رمضانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، عضو استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، گروه زراعت، تهران، ایران.

فاطمه فاطمی نیک

مربی کشاورزی و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

سیده محبوبه میرمیران

مربی کشاورزی و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Mtkle, _ iotechnology _ a route to nano technology , ...
  • _ _ _ _ : _ _ _ t s_2005_Nano ...
  • Young Researchers and Elites Club, Science and Research Branch, Islamic ...
  • _ C orresponding author: me hdiramezani 1 979 @yahoo.com ...
  • &3. Department of Agronomy, Payame Noor University, Tehran, Iran. ...
  • نمایش کامل مراجع