سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روش فورپولینگ درتثبیت زمین جهت حفاری تونل درزمین های سست و ریزشی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,572

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSIA01_094

Index date: 25 November 2014

بررسی روش فورپولینگ درتثبیت زمین جهت حفاری تونل درزمین های سست و ریزشی abstract

یکی از مشکلات عدیده تونل سازی در زمین های نرم و سست، پدیده جابجایی در تونل است که سبب ایجاد تغییرشکل در تونل و سطح زمین و همگرایی در گالری تونل می شود.تغییر شکل در سینه کار تونل ضمن فروریزش در هنگامحفاری ، کندی پیشروی ، هدر رفتن زمان و افزایش هزینه را در پی خواهد داشت. جهت استحکام سینه کار در هنگام حفاری، از روش های کمکی خاص مانند فورپولینگ استفاده می شود . در این روش ازلوله های فولادی برای تشکیل یک لایه تقویتی بین تونل در حال حفر و توده سنگ و خاک بالای تونل ، برای کاهش پتانسیل نشست سطحی استفاده می گردد.این روش در حفاری تونل های با روباره کم و ساختار ضعیف، سنگ های خرد شده وتحت فشار دارای پتانسیل نشست در سطح زمین وتونل، مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به ساختار زمین شناسی محل حفر تونل، معمولاً فورپولینگ به دو حالت کلی پلکانی یا مستقیم و به روشهای زیر اجرا می گردد. -1 روش جت افقی تزریق دوغاب -2 روش اسپایلینگ -3 روش لوله های سقفی از سیمتریکس که نوعی راک بولت خود حفار می باشد، می توان برای اجرای فورپولینگ استفاده کرد. یکی ازمسائل مهم در نصب فورپولینگ، وضعیت زمین شناسی و نوع سنگ های اطراف تونل است که در محاسبه فاصله بین لوله ها و تزریق دوغاب سیمان در بدنه تونل، دارای اهمیت می باشد

بررسی روش فورپولینگ درتثبیت زمین جهت حفاری تونل درزمین های سست و ریزشی Keywords:

بررسی روش فورپولینگ درتثبیت زمین جهت حفاری تونل درزمین های سست و ریزشی authors

پرویز رفعتی

عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)

محمد خندان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مهندسی ساخت،دانشگاه جامع امام حسین (ع)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حبیبی، م. عبور ازناحیه ریزشی آبدار، نشر قرارگاه سازندگی خاتم ...
Barla G, Tunneling under squeezing rock condition, Department of Structural ...
Leca E, & New B, Settlement induced by tunneling in ...
Symmetrix in Tunneling, ATLAS COPCO COR. www.Atlas Copco. com/Rotex ;2005 ...
Forepoling in Tunels, ROTEX OY Corporation, www.Rotex.f ; 2003 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روش فورپولینگ درتثبیت زمین جهت حفاری تونل درزمین های سست و ریزشی" توسط پرویز رفعتی، عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین(ع)؛ محمد خندان، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مهندسی ساخت،دانشگاه جامع امام حسین (ع) نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فورپولینگ،زمین شناسی،سیمتریکس هستند. این مقاله در تاریخ 4 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6572 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مشکلات عدیده تونل سازی در زمین های نرم و سست، پدیده جابجایی در تونل است که سبب ایجاد تغییرشکل در تونل و سطح زمین و همگرایی در گالری تونل می شود.تغییر شکل در سینه کار تونل ضمن فروریزش در هنگامحفاری ، کندی پیشروی ، هدر رفتن زمان و افزایش هزینه را در پی خواهد داشت. جهت استحکام سینه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روش فورپولینگ درتثبیت زمین جهت حفاری تونل درزمین های سست و ریزشی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.