سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازیابی کائولن از باطله کارخانه کائولن شویی زنوز با روش فلوتاسیون

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,336

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC05_174

Index date: 27 November 2014

بازیابی کائولن از باطله کارخانه کائولن شویی زنوز با روش فلوتاسیون abstract

در این تحقیق بازیابی کائولن از باطله کارخانه کائولن شویی معدن زنوز با روش فلوتاسیون مستقیم کاتیونی مورد بررسی قرار گرفته است. کانی های اصلی موجود در باطله عبارتند از کوارتز و کائولینیت و عیار AL2O3 و SiO2 در این باطله به ترتیب 15/35 و 74/67 درصد می باشد. همچنین 30 درصد باطله زیر 40 میکرون است. کائولن و کوارتز هر دو سیلیکاته هستند و هر دو دارای pzc نزدیک به هم هستند بنابراین جداکردن انها از هم کار مشکلی است. آزمایش های فلوتاسیون با کلکتور کاتیونی ستیل پریدینیوم کلرید برای فلوته کردن کائولینیت و بازداشت کننده کلرید آلومینیوم برای بازداشت کوارتز انجام شد. نتایج آزمایش ها نشان می دهد بهترین بازیابی کائولن در pH های اسیدی بدست می آید و با افزایش pH بازیابی و عیار AL2O3 در محصول کاهش می یابد. یون های کلرید آلومینیوم روی سطح کوارتز که بار سطحی منفی دارد می نشینند با کلکتور برای جذب بر روی سطح رقابت می کنند و مانع فلوته شدن کوارتز می شوند و این در حالی است که روی فلوتاسیون کائولن تاثیر مثبت دارند. با نرمه گیری و با مقدار کلکتور 400 گرم بر تن و بازداشت کننده 300 گرم بر تن می توان محصولی با عیار 48 درصد AL2O3 و بازیابی 85 درصد را در سرریز بازیابی کرد.

بازیابی کائولن از باطله کارخانه کائولن شویی زنوز با روش فلوتاسیون Keywords:

بازیابی کائولن از باطله کارخانه کائولن شویی زنوز با روش فلوتاسیون authors

کیانوش بارانی

استادیار فرآوری مواد معدنی دانشگاه لرستان -گروه معدن

مسعود کلانتری

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه لرستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
، بلورفروش، محمد رضا؛ اسدیان، حامد؛ شادلو، محمدتقی؛ بررسی امکان ...
جان نثارملکوتی، سجاد؛ علی محمدی، شهرام؛ امکان فراوری کائولن معدن ... [مقاله کنفرانسی]
24 مهرماه 1393، مصلی امام خمینی تهران ...
Koster, R., et al "Newv reagent systems for the flotation ...
Ma, X., W. J. Bruckard, and R. Holmes. "Effect of ...
Smith, R. _ and Y. Narimatsu. "Electrokinetk behavior of kaolinite ...
Deniz Ayhan, f., Abakay Temel, H., "Removal of Impurities from ...
Sikong, L. K., Nakorn, Na. , "Bnenficiation of quartz from ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازیابی کائولن از باطله کارخانه کائولن شویی زنوز با روش فلوتاسیون" توسط کیانوش بارانی، استادیار فرآوری مواد معدنی دانشگاه لرستان -گروه معدن؛ مسعود کلانتری، دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه لرستان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کائولن، کوارتز، زنوز، ستیل پریدینیوم، کلرید آلومینیوم هستند. این مقاله در تاریخ 6 آذر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2336 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق بازیابی کائولن از باطله کارخانه کائولن شویی معدن زنوز با روش فلوتاسیون مستقیم کاتیونی مورد بررسی قرار گرفته است. کانی های اصلی موجود در باطله عبارتند از کوارتز و کائولینیت و عیار AL2O3 و SiO2 در این باطله به ترتیب 15/35 و 74/67 درصد می باشد. همچنین 30 درصد باطله زیر 40 میکرون است. کائولن و کوارتز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازیابی کائولن از باطله کارخانه کائولن شویی زنوز با روش فلوتاسیون با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.