سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جلبک های جاذب فلزات سنگین

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 953

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE07_231

Index date: 2 January 2015

جلبک های جاذب فلزات سنگین abstract

در دهه گذشته ورود فلزات سنگین درون اکوسیستم رودخانه به مقدار زیادی افزایش یافته است. این موضوع به عنوان یک خطر جدی برای حیات اکوسیستم زمین به شمار می آید. تاکنون روش های مختلفی برای حذف فلزات سنگین از فاضلاب های صنعتی به کار گرفته شده است. از جمله آن ها روش های تعویض یونی، اسمز معکوس و جذب سطحی می باشند. برخی از این روش ها دارای معضلات خاص خود از جمله دفع پساب، لجن و همچنین هزینه زیاد به ویژه هنگامی که فلزات در محدوده 1-100 mg/l هستند، می باشند. لذا جلبک ها به دلیل وجود بار منفی دارای مکانیزم اصلی جداسازی کاتیون های فلزی با تشکیل کمپلکس در سطح و در داخل خلل و فرج ساختارشان هستند. در حقیقت اسید آلژینیک موجود در ساختار جلبک ها، میل خوبی برای ترکیب با کاتیون های دو ظرفیتی مانند Cd، Cu ،Zn ،Pb، Cr وHg دارد. هدف از این مقاله تشریح جلبک های جاذب، گلیدیوم آمانسی، سارگاسوم، فوکوس سراتوس، اولتریکس زوناتا و عملکرد آن ها در محیط آبی می باشد.

جلبک های جاذب فلزات سنگین Keywords:

جلبک های جاذب فلزات سنگین authors

فائزه حسین آبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست- آلودگی، پژوهشکده علوم محیطی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران

سیدحسین هاشمی

استادیار پژوهشکده علوم محیطی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
محمد، ملکوتیان، سید غلام رضا، موسوی، علی، طولابی، (1390). مطالعه ...
رضا، فولادی فر، حسین، کمانی، مهران، خائفی(1383. حذف فلزات سنگین ...
محبوبه، بهشتی م، ابولفضل، عسگری ساری، مژگان، خدادادی، محمد، ولایت ...
عمران، آیت نصرالهی، سلمان، احمدی اسبچین (1389).تصفیه بیولوژیکی پساب های ...
Jothinayagi, N., Anbazhagan, C., (2009). Heavy Metal Monitoring of Rameswaram ...
_ Butterfield, N., Gaylard S..(2005). The heavy metal status of ...
/6] Singh Bisht S, Praveen, B., Rukmini M, Dhillon H(2012). ...
Kim D, Park W, Kim Y, Han J Oh S, ...
/8] Vijaya raghavan, K., Teo T., Ba lasubramanian, R., (2009). ...
/9] Saravanan A Brindha V., Krishnan S..(2011). STUDIES ON THE ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جلبک های جاذب فلزات سنگین" توسط فائزه حسین آبادی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست- آلودگی، پژوهشکده علوم محیطی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران؛ سیدحسین هاشمی، استادیار پژوهشکده علوم محیطی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران. نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فلزات سنگین، جلبک، جاذب بیولوژیکی، رودخانه هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 953 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهه گذشته ورود فلزات سنگین درون اکوسیستم رودخانه به مقدار زیادی افزایش یافته است. این موضوع به عنوان یک خطر جدی برای حیات اکوسیستم زمین به شمار می آید. تاکنون روش های مختلفی برای حذف فلزات سنگین از فاضلاب های صنعتی به کار گرفته شده است. از جمله آن ها روش های تعویض یونی، اسمز معکوس و جذب سطحی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جلبک های جاذب فلزات سنگین با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.