بررسی رابطه بین آگاهی های فراشناختی با خودپنداره تحصیلی، نگرش نسبت به مدرسه و سازگاری اجتماعی دانش آموزان شهرستان سرپل ذهاب

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,607

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

EPSCONF01_342

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

Abstract:

هدف از پژوهش حاضر بررسی رابطه بین آگاهی های فراشناختی با خودپنداره تحصیلی، نگرش نسبت به مدرسه و سازگاری اجتماعی دا نش آ موزان پسر سال اول متوسطه شهر ستان سرپل ذ هاب می با شد. جمع آوری داده های پزوهشی به شیوه میدانی و با مراجعه به آزمودنی ها و انتخاب نمونه از جامعه آماری صورت گرفته است و نیز اطلا عات مر بوط به چارچوب نظری و مباحث تئوری آن با مراجعه به منابع علمی و به شیوه کتابخانه ای انجام شده ا ست. جامعه آ ماریپژوهش حاضر، کلیه دانش آموزان سال اول پسر روزانه (دولتی) مدارس متوسطه شهرستان سرپل ذهاب که در سال تحصیلی 92-91 مشغول به تحصیل بوده اند می باشد. تعداد این دانش اموزان برابر 530 نفر می باشد. پس از هماهنگی های لازم با اداره آموزش و پرورش سر پل ذهاب و با استتفاده از روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای 223 نفر به صورت تصادفی انتخاب شدند. روش نمونه گیری به این صورت بود که ابتدا از بین دبیرستان های شهرستان سر پل ذهاب مدارس معلم، جانباز و ایرج رستمی به طور تصادفی انتخاب شدند و به پرسشنامه ها پاسخ دادند. ابزار اندازه گیری پژوهش شامل: پرسشنامه آگاهی های فراشناختی شراو و دنیسون (M.A.I) ، پرسشنامه خودپنداره تحصیلی مارش (ASCQ)، پرسشنامه نگرش نسبت به مدرسه (ASSA-R) ، آزمون شخصیت کالفرنیا بود. پس از پر کردن پرسشنامه ها، پرسشنامه ها جمع اوری گردید و اطلاعات بر اساس هر پرسشنامه دسته بندی گردید و داده ها از طریق همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شد و نتایج زیر به دست آمد: بین آگاهی های فراشناختی و خود پنداره تحصیلی دانش اموزان پسر سال اول متوسطه شهرستان سرپل ذهاب در سطح معنی داری 0/001 رابطه وجود دارد. بین آگاهی های فراشناختی و نگرش نسبت به مدرسه دانش آموزان پسر سال اول متوسطه شهرستان سرپل ذهاب در سطح معنی داری 0/001 رابطه وجود دارد. بین آگاهی های فراشناختی و سازگاری اجتماعی دانش آموزان پسر سال اول متوسطه شهرستان سر پل ذهاب در سطح معنی داری 0/001 رابطه وجود دارد.

Authors

فرانک موسوی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

مریم دارابی

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

عمران بدری

کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی.دانشگاه آزاد کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :