سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبیAHP در مکانیابی بهینه سد (مطالعه موردی: حوضه زرند-راور)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 931

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CESC15_177

Index date: 2 January 2015

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبیAHP در مکانیابی بهینه سد (مطالعه موردی: حوضه زرند-راور) abstract

به منظور کاهش هزینه ها و ذخیره بهینه آب نیاز است تا بهترین مکان جهت احداث سد مشخص گردد. این مرحله به دلیل این که سود و یا زیان یک پروژه را در بر دارد، باید به طور دقیق انجام شود. در این تحقیق از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP جهت مکانیابی بهینه سد حوضه زرند راور استفاده گردیده است. بدین ترتیب که ابتدا معیارهای موثر در مکانیابی سد مشخص گردید که این معیارها شامل شیب، فاصله تا آبراهه ها، فاصله تا جاده، فاصله تا راه های دسترسی، جنس خاک و فاصله تا گسل ها می باشند. به دلیل این که معیارهای بسیار مختلفی در مکانیابی این سازه نقش دارند، لذا به منظور تصمیم گیری بهتر در مورد اولویت بندی مکان های مشخص شده از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP استفاده گردید. بدین ترتیب که با استفاده از تلفیق نقشه ها، مناطق مناسب جهت احداث سد مشخص گردید، به دلیل این که مناطق به دست آمده دارای مساحت زیادی می باشند، لذا برای جلوگیری از خطا در تعیین مکان مناسب جهت احداث سد از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP استفاده گردید که با توجه به نظر کارشناسان سه محل جهت احداث سد پیشنهاد گردید. در نهایت از میان اسه نقطه پیشنهادی با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی AHP مناسب ترین مکان جهت احداث سد مشخص گردید. نتایج حاکی از عملکرد مناسب روش تحلیل سلسله مراتبی AHP در مکانیابی بهینه سد می باشد.

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبیAHP در مکانیابی بهینه سد (مطالعه موردی: حوضه زرند-راور) Keywords:

مکانیابی سد , روش تحلیل سلسله مراتبیAHPحوضه زرند , راور

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبیAHP در مکانیابی بهینه سد (مطالعه موردی: حوضه زرند-راور) authors

مرجان قاسم زاده

کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سیرجان، ایران،

کورش قادری

استادیار بخش مهندسی آب، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران،

بهرام بختیاری

استادیار بخش مهندسی آب، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عبدینی، ع. بابای، .، خداپرست شیفی، ح. و پورمجیب، ا. ...
کریم کشته، م.ح.، کوپاهی. م. و کیمیا، ا.ج. (1380)، "استفاده ...
Chang, N.B., Parvathinathan, G. and Breeden, J.B. (2007). "Combining GIS ...
Dey, P.K. and Ramcharan, E.K. (2008). "Analytical hierarchy process helps ...
Elhassadi, A. (2008). "Pollution of water resources from industria effluents: ...
Malczewski, (1999). "GIS and Multicriteria Decision Analysis, John Wiley & ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبیAHP در مکانیابی بهینه سد (مطالعه موردی: حوضه زرند-راور)" توسط مرجان قاسم زاده، کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سیرجان، ایران،؛ کورش قادری، استادیار بخش مهندسی آب، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران،؛ بهرام بختیاری، استادیار بخش مهندسی آب، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران، نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مکانیابی سد، روش تحلیل سلسله مراتبیAHPحوضه زرند – راور هستند. این مقاله در تاریخ 12 دی 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 931 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور کاهش هزینه ها و ذخیره بهینه آب نیاز است تا بهترین مکان جهت احداث سد مشخص گردد. این مرحله به دلیل این که سود و یا زیان یک پروژه را در بر دارد، باید به طور دقیق انجام شود. در این تحقیق از روش تحلیل سلسله مراتبی AHP جهت مکانیابی بهینه سد حوضه زرند راور استفاده گردیده است. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبیAHP در مکانیابی بهینه سد (مطالعه موردی: حوضه زرند-راور) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.