توسعه چرخه های تبرید تراکمی ساده با استفاده از مبردهای هیدروکربنی سازگار با محیط زیست

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 922

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CMSII02_041

تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1393

Abstract:

در دهه اخیر مسائل زیست محیطی مرتبط با گازهای گلخان های و تخریب لایه ازن سبب شده است تا تلاش های گسترده ای به منظور یافتن جایگزین های منساب برای مبردر های مصنوعی فعلی صورت پذیرد. امروزه مبرد های طبیعی به علت سازگار بودن با محیط زیست مورد توجه محققین قرار گرفته است. در میا نمواد طبیعی موجود هیدروکربن ها به علت فراوانی ارزان بودن و خواص مناسب ترموفیزیکی بیش از سایرم واد طبیعی شانس مطرح شدن در آینده صنعت تبرید را دارند. در این تحقیق خواص ترمودنینامیکی مبردهای هیدروکربنی متداول شامل R290 (پروپان)، R600a (ایزوبوتان) و R1270 (پروپیلن) و عملکرد آنها در یک چرخه تبرید تراکمی ساده مورد مطالعه قرار گرفته و نتایج حاصله با خواص و عملکرد مبردهای مصنوعی رایج کنونی و همچنین مبرد طبیعی R717 (آمونیاک) مقایسه شده اند نتیاج نشان می دهند که در یک چرخه تبرید تراکمی ساده که دمای تبخیر مبرد در اپراتور آن بین صفر تا 30 - درجه سانتیگراد است مبرد R1270 بهترین عملکرد را در میان مبردهای هیدروکربنی داراست و د ارای وضعیت بهتری نسبت به مبردهای مصنوعی می باشد مبرد R290 تقریبا هم ردیف مبردهای مصنوعی است و در اولویت بعدی قرار می گیرد مبرد R600a (ایزوبوتان) در کگسترده دمایی تبخیر فوق عملکدر مناسبی ندارد و به همین دلیل استفاده از آن توصیه نمی گردد.

Keywords:

برد هیدروکربنی چرخه تبرید تراکمی ساده عملکرد ترمودینامیکی مبرد جایگزین

Authors

مصطفی مافی

استادیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بین المللی امام خمینی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :